Hakkı Atila, Teşkilat Ziyaretlerini Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Hakkı Atila, Teşkilat Ziyaretlerini Tamamladı

Hakkı Atila, Teşkilat Ziyaretlerini Tamamladı

AK Parti İzmir İl Teşkilatının 1 Mart Pazar günü yapacağı temayül yoklaması öncesinde, AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, ilçe teşkilat ziyaretlerini tamamladı.

27.02.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Teşkilatının 1 Mart Pazar günü yapacağı temayül yoklaması öncesinde, AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, ilçe teşkilat ziyaretlerini tamamladı.

İzmir'de, AK Parti ilçe teşkilat ziyaretlerine Bayındır ilçesinden başlayan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, ziyaretlerini tamamladı. 1 Mart Pazar günü yapacağı temayül yoklaması öncesinde son olarak Foça ilçe teşkilatına bir ziyaret yapan Atila, ilçede esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Atila, halkın gücünü Ankara'ya taşımak istediğini ifade ederek, İzmir'e hizmet etmek istediğini belirtti. Atila, "İzmir birçok yeniliğe öncülük eden bir şehir.İzmir demokrasimizehep öncülük etti. CHP'lilerin kendi beceriksizliklerini örtbas etmek için uydurdukları,'Hükümet İzmir'e yardım etmiyor' yalanlarına halk artık inanmıyor. Ak Parti hükümeti bugüne kadar İzmir'e 26 milyarlık yatırım yaptı. Hükümet olarak İzmir'de CHP'nin zaafına rağmen İzmir'i Akdeniz'in incisi yapmaya karar verdik.Bu şehir benim için ufuk şehridir. Sembol şehridir. İstiyorum ki yeni Türkiye'nin yeni İzmir'i olsun" dedi.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak'ı ziyaretinde ise şu açıklamaları yaptı: Annelik tüm kadınları kuşatan evrensel bir duygunun adıdır. Annelik cevherinin en güzel şeklini eğitim ortaya çıkarır. Annelik dünyanın en büyük sorumluluğudur. Her sözümüz evlatlarımız için birer ayna oluyor. Biz nasılsak çocuklarımız bizi yansıtıyor. O nedenle önce kendimizden başlamalıyız. Sizler çocuklarımız için bir okulsunuz. Anne çocuğun ilk öğretmenidir. Eğitim anne karnında başlayıp hayat boyu devam ediyor. Pazar günü temayül yoklamasına katılacak adaylara başarılar diliyorum." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkı Atila, Teşkilat Ziyaretlerini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement