Hakkında 13 Yakalanma Emri Bulunan Şüpheli Adliyede - Son Dakika
Güncel

Hakkında 13 Yakalanma Emri Bulunan Şüpheli Adliyede

Hakkında 13 Yakalanma Emri Bulunan Şüpheli Adliyede

Hakkında 13 yakalanma emri bulunan ve son olarak Eskişehir’de bir otomobil çaldıktan sonra polis ekiplerinin Ankara’nın Polatlı ilçesine kadar süren takibi sonucu yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

14.06.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkında 13 yakalanma emri bulunan ve son olarak Eskişehir'de bir otomobil çaldıktan sonra polis ekiplerinin Ankara'nın Polatlı ilçesine kadar süren takibi sonucu yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, hakkında toplamda 13 yakalanma emri bulunan İ.Y. isimli şahıs polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Hırsızlık şüphelisi, son icraatında, Emek mahallesi Ayhatun sokak üzerinde park halinde bulunan otomobili gece saatlerinde çaldı. Olayın ardından polis ekipleri Plaka Tanıma Sistemi (PTS) vasıtasıyla otomobilin Ankara yönüne gittiğini belirledi. Güzergahta bulunan ekipler, dün akşam saatlerinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşanan kovalamaca sonucu otomobili şüpheli İ.Y. ile birlikte yakaladı.

HAKKINDA 13 YAKALAMA EMRİ BULUNUYOR

Öte yandan şüpheli İ.Y.'nin sadece oto hırsızlığı yapmadığı, Y.E.Ç. isimli bir vatandaştan çalmış olduğu nüfus cüzdanına kendi resmini yapıştırıp kullanarak iki ayrı iş yerinde hırsızlık olayını da gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Şahsın yapılan Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasında ise; 3 adet Eskişehir'den, 1 adet Polatlı'dan 9 adet Sivrihisar'dan olmak üzere toplamda 13 adet yakalama emri ile arandığı tespit edildi.

Şüpheli bugün adli makamlara sevk edilirken, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkında 13 Yakalanma Emri Bulunan Şüpheli Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement