Halaçoğlu'dan, Tuğrul Türkeş Tepkisi: Döneklik, İhanet - Son Dakika
Güncel

Halaçoğlu'dan, Tuğrul Türkeş Tepkisi: Döneklik, İhanet

Halaçoğlu\'dan, Tuğrul Türkeş Tepkisi: Döneklik, İhanet

MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu, bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e sert tepki göstererek, "Döneklik yapandan koltuğu şerefine tercih edenlerden nefret ediyorum." dedi.

27.08.2015 15:07  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e sert tepki gösterdi. Halaçoğlu, "Koltuğu şerefine tercih edenlerden nefret ediyorum" dedi.

"DİK DURMAYAN, DÖNEKLİK YAPAN"

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, kuracağı seçim hükümetinde görev almayı kabul eden MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'i sosyal medya üzerinden eleştirdi. Halaçoğlu, "Dik duramayan, döneklik yapan, bulunduğu camiaya ihanet eden, koltuğu şerefine tercih edenlerden nefret ediyorum. Bu türler vatana da ihanet eder" ifadelerini kullandı.

İşte o tweet:

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halaçoğlu'dan, Tuğrul Türkeş Tepkisi: Döneklik, İhanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (124)

  • Kahdali fıçı: Helal MHP 4 66 Yanıtla
  • Cihan Aksu : MHP nie toplu olarak yapamadigini Tugrul Türkeş tek başina yapti Tüm insanlarin beklentizi AKP veMHP koalisyonuydu 13 27 Yanıtla
  • f: Siz turkeslerin kesip attığı tırnak olamzsinz sahte milliyetciler 17 19 Yanıtla
  • olmez bu hareket: Ben olsam tugrul turkesin yerinde basbugun mezari basinda intahar ederim.Babasinin kurdugu partiye en son ihanet eden kisi olmasi lazim.Demekki kalibinin adami degilmis.Bizde agactan bir curuk elma dustu deriz geceriz.Kisiler gidicidir davalar daima kalicidir 22 14 Yanıtla
  • izmitli: Allaha Şükür mhp dün bir vatan evladı çıktı. helal olsun Tuğrul Türkeş ....adamsın 21 13 Yanıtla
  • orak&çekiç: sayın bahçeli mhp yi püskevit gibi yiyip biitirecek bence 26 7 Yanıtla
  • Samsunlu: Bu vatanı seven gerçek Ülkücüleri yazıcı oğlunu sinan i Tuğrul mhp ihanet le suclarken kendiniz bu devlete sahip çıkmadıniz chp ve hdp ye devleti gebe ettiniz gerçek hain kimmiş düşünün bakalım çakma vatan severler. 32 1 Yanıtla
  • Ülke: Bende senden nefret ediyorum... 15 15 Yanıtla
  • Alp Er Tunga: Ülkemizi bu hale getirenler OSLO da PKK ile pazarlık masasına oturanlardır,Dolmabahce de HDPKK ile mutabakata vardık diye kameralara poz verenlerdir,bu ihanet sürecini çözüm süreci diye millete yutturanlardır MHP baştan beri ne dedi bu çözüm değil İHANET süreci dir zaman MHP yi haklı çıkardı koalisyon için anayasa nın ilk 4 maddesinin değişmeyeceği garantisi istedi sadece AKP bu garantiyi niye veremedi MHP yi suçlayacağımıza bunları göz önüne getirin 17 11 Yanıtla
  • OYLAR MHP ye: Oyum MHP ye....adios bye bye Akepe ..... 9 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı
    18:38 İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kasten yaralama ve yağma suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan B.Ç'nin ikametini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Bahar Alerjisi ve Semptomları
    18:37 Bahar Alerjisi ve Semptomları

    Yılın canlı ve renkli bahar ayları geldi. Havalar ısınıyor, çiçekler açıyor ancak bu aynı zamanda havada daha fazla polen olduğu anlamına geliyor. Polenle birlikte artan, bahar alerjisi olarak adlandırılan saman nezlesi ise, birçok kişi için burun akıntısı ve gözlerde kaşıntı demek. Bahar alerjisi olan kişilerde burun, göz ve boğazın şişmesine veya tahriş olmasına neden olan proteinler içeren polenlerin etkisiyle semptomlar ortaya çıkar. Bahar alerjisinin semptomlarıyla başa çıkmak için antihistaminik veya farklı formlarda steroidler kullanılabilir.

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi
    18:33 CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi

    Ankara Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP'nin düzenlediği 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı'na katıldı. Toplantıda, belediye başkanlarının görüşleri, önerileri ve önümüzdeki dönemle ilgili talepleri dinlendi.

  • Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı
    18:31 Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Sur Belediyesi'nde DEM Partililerin Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren sözler söylediği iddialarına ilişkin U.G. adlı şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

  • Sur Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddialarını reddetti
    18:29 Sur Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddialarını reddetti

    Sur Belediyesi, mazbata töreninin ardından belediyede DEM Parti yöneticilerinin Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sözler söyledikleri iddiasıyla Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlatması üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, “Parti Yönetimimiz ve Eş Başkanlarımız tarafından söylendiği iddia edilen sözler, bizlerden bağımsız bir yurttaşın söylemi olup, tarafımıza yöneltilen iddialar asılsızdır” denildi.


Advertisement