İzmir Motosiklet Kulüpleri Birliğinden Cinayet Protestosu - Son Dakika
Güncel

İzmir Motosiklet Kulüpleri Birliğinden Cinayet Protestosu

İzmir Motosiklet Kulüpleri Birliği, Halfeti'de metruk evde ölü bulunan motosikletli gezginler Engin Öksüz ile Abdullah Türk'ün katillerinin bulunması için eylem yaptı.

01.08.2014 21:30  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet Kulüpleri Birliği üyeleri, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde metruk evde ölü bulunan motosikletli gezginler Engin Öksüz ile Abdullah Türk'ün katillerinin bulunması için eylem yaptı.

İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda motosikletleriyle toplanan ve siyah kurdeleler takan birlik üyeleri adına konuşma yapan Emir Ataşen, motosiklet tutkunu iki motosiklet tutkununun hayalini kurdukları Türkiye turunda saldırıya uğradıklarını ve vefat ettiklerini söyledi.

Motosikletçiler olarak özgür olmayı ve keşfetmeyi sevdikleri için motosikletleriyle yol aldıklarını belirten Ataşen, şöyle konuştu:

"Bizler, ülkemizin eşsiz güzelliklerini ailelerimizle motosiklet kullanarak keşfediyoruz. Yurdumuzun eşsiz değerlerini görmek üzere çıktığımız yolların sonunu kafalarımıza sıkılan kurşunlar olmamasını istiyoruz. Motosikletlerimizi kullanırken bizi fark etmeyen sürücülere kurban olmak istiyoruz. Bizler, Engin ve Abdullah kardeşlerimiz olmak üzere bugüne kadar yitirdiğimiz motosiklet tutkunu kardeşlerimizin anısı karşısında saygıyla eğiliyoruz. Engin ve Abdullah kardeşlerimizin katillerinin bir an önce bulunarak, adaletin yerine gelmesini diliyor, bekliyor ve umut ediyoruz"

Birlik üyeleri daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na kadar motosikletleriyle gittikten sonra dağıldı.

-Olay

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Çeken Mahallesi'nde bulunan metruk evden kötü kokular geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirince, evde yapılan aramada, 2 kişinin cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemede, cesetlerin Engin Öksüz (33) ile Abdullah Türk'e (50) ait olduğunu saptanmış ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

-Halfeti'de metruk evde bulunan 2 ceset

İzmir Motosiklet Kulüpleri Birliğinden Cinayet Protestosu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir Motosiklet Kulüpleri Birliğinden Cinayet Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hasan Baldan: 'Motosikletlerimizi kullanırken bizi fark etmeyen sürücülere kurban olmak istiyoruz. ' kurban olmamak istiyoruz olması gerekli 0 0 Yanıtla

Advertisement