Halfeti'nin Turizm Sorunları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Halfeti'nin Turizm Sorunları Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kırıkçı başkanlığında yapılan toplantıda, Halfeti'nin turizm sorunları masaya yatırıldı.

14.06.2014 15:29  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı başkanlığında yapılan toplantıda, Halfeti'nin turizm sorunları masaya yatırıldı.

Kırıkçı, belediye salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Halfeti'nin turizm ve doğal güzellikleriyle çok önemli bir yer olduğunu belirterek, ilçede görev yapan tüm yetkililerle bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları görüştüklerini ifade etti.

Görüşmede bir takım kararlar alındığını aktaran Kırıkçı, "Hem kıyı turizmi, hem hafta sonu oraya gidenlerin oluşturduğu yüksek potansiyeli olan iç turizmi değerlendirdik. Bunlarla ilgili bir takım kararlar aldık. Önümüzdeki toplantılarda bu uygulamaları birlikte takip edeceğiz" dedi.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ise ilçenin Türkiye ve dünyanın dört bir tarafından yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği bir yer olmasından kaynaklanan sorunlar yaşandığını belirtti.

İlçede, turizmin daha sağlık ve güvenli bir şekilde yapılması ve sıkıntıların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Keklik,  şunları kaydetti:

"Biz bugün Halfeti turizmin daha da güzelleşmesi ve  gelişmesi adına konuştuk. İnşallah Büyükşehir Belediyesi yeni sistemde, yeni belediyecilik anlayışında Halfeti'den ve turizminden de sorumlu olacak. Onların vizyonu, çalışması bizlerin de desteği ile Halfeti'de turizmi geliştireceğiz. Ziyaretçilerimizin Halfeti'den memnun ayrılmasını hep beraber sağlayacağız." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halfeti'nin Turizm Sorunları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement