Halı İhracatçılarından Başkan Fadıloğlu'na Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Halı İhracatçılarından Başkan Fadıloğlu'na Nezaket Ziyareti

Halı İhracatçılarından Başkan Fadıloğlu\'na Nezaket Ziyareti

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Kaplan, Şehitkâmil Belediye Başkanı Fadıloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

09.05.2014 08:35  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Selahattin Kaplan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Kaplan, Şıh Mehmet Öztürk, Ekrem Algan, Mehmet Harun Balat, İlyas Öztürkmen, Yusuf Kaplan, Erkan Bükücü, Osman Demirci, Suat Gölbaşı, Bülent Ulutaş ve GAİB Genel Sekreter Yardımcısı Mikail İrtegün'de ziyarete katıldı. İlk ziyaret Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na gerçekleştirildi. Başkan Fadıloğlu Gaziantep'in birçok alanda olduğu gibi halı sektöründe de dünyanın en önemli üretim merkezi olduğuna dikkat çekerek halı ihracatçılarını kutladı. Şehitkamil Belediyesi'nin yeni yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Fadıloğlu yapılacak yeni yolların özellikle OSB'ye giden ana arterleri rahatlatacağını belirtti. İhracatın ülke ekonomisine sağladığı desteğe de dikkat çeken Başkan Fadıloğlu sağlanan istihdamın Gaziantep içinde büyük önem taşıdığını belirtti. Başkan Fadıloğlu'na 2014 yılı hedefleri hakkında bilgi veren Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahattin Kaplan yeni yönetim kuruluyla sektörlerine büyük bir ivme kazandırdıklarını belirterek, "Halı üretimi ve ihracatının dünyanın bütün ülkelerine yayılabilmesi, iç ve dış pazarlarda marka bilinirliliklerinin arttırılması için birlik olarak birçok çalışma başlattık. Sektörel eğitim başta olmak üzere halı sektörü için ara eleman yetiştirilmesi, halı modasına yön verecek tasarımcıların eğitimi için önemli çalışmalar yürütülüyoruz. Genç yetenekler için bu sektörün cazip hale getirilmesi için çalışmalar yaparken halı ihracatıyla ilgili gelişmeler hakkında da sürekli üyelerimizi bilgilendirdiğimiz gibi yeni uygulamalar ve imkanlar hakkında da onlarla gerekli istişareleri yapıyoruz. Hedefimiz dünyada halımızın girmediği bir ülke bırakmamaktır. Halı ihracatçılarımız dünyanın en ücra ülkelerine kadar giderek incelemeler yapmakta ve yeni Pazar arayışlarını sürdürmektedir. Bizlerde yeni Pazar arayışlarının desteklenmesi ve geliştirilmesi için birlik olarak üzerimize düşenleri yapıyoruz" dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından günün anısına hatıra fotoğraf çektirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halı İhracatçılarından Başkan Fadıloğlu'na Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement