Halihodzic: "9-10 Oyuncuya İhtiyacımız Olabilir" - Son Dakika
Güncel

Halihodzic: "9-10 Oyuncuya İhtiyacımız Olabilir"

Halihodzic: "9-10 Oyuncuya İhtiyacımız Olabilir"

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 2-2'lik beraberlikle sona eren Lokomotif Taşkent maçının ardından maçın oynandığı Jenbach Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

26.07.2014 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 2-2'lik beraberlikle sona eren Lokomotif Taşkent maçının ardından maçın oynandığı Jenbach Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Oldukça gergin olduğu gözüken Halilhodzic, sert açıklamalarda bulundu. Halilhodzic, takımın oynadığı oyunu eleştirerek şöyle konuştu: "Takımla ilgili ilk izlenimlerim doğru çıktı. Bu maçta tam bir tespit oldu. Trabzonspor'a büyük bir takviye yapmam gerekiyor. Şu anda kalite anlamında memnun olmadığımı söyleyebilirim. Birçok oyuncu bulmamız gerekiyor. Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimle bugün baya bir tedirginim."

Halilhodzic, 'İmza töreninde en az 4 oyuncu istemiştiniz. Şimdi fikriniz değişti mi?' şeklindeki soruya ise şu şekilde cevap verdi: "Belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir. Tedirginim. Farklı bir şey bekliyordum. Fazla da konuşmak istemiyorum." Boşnak teknik adam, 'Hangi mevkilere oyuncu lazım' şeklindeki soruya ise, "Tüm mevkilere lazım" diye cevap verdi.

Halilhodzic, 'Emrah ve Musa Nizam transferlerinin gerçekleştiği söyleniyor. Transferlerden bilginiz var mı?' sorusuna ise, "Şu ana kadar hiçbir transfer olmadı" diyerek cevap verdi. - Jenbach

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halihodzic: '9-10 Oyuncuya İhtiyacımız Olabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement