Halikarnas Disko'ya Renkli Sezon Açılışı - Son Dakika
Güncel

Halikarnas Disko'ya Renkli Sezon Açılışı

Halikarnas Disko\'ya Renkli Sezon Açılışı

Bodrum'daki dünyaca ünlü Halikarnas Disko, DJ Ozan Doğulu'nun da sahne aldığı gecede sezona kapılarını açtı.

14.06.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'daki dünyaca ünlü Halikarnas Disko, DJ Ozan Doğulu'nun da sahne aldığı gecede sezona kapılarını açtı. Yaklaşık 3 bin yerli ve yabancı turist katıldığı gecede havai fişekler, dansçılar ve şov gruplarının gösterileri açılışa renk kattı.

Bodrum'la özdeşleşen ve her yıl on binlerce yerli ve yabancı turistin eğlenmek için akın ettiği Halikarnas Disko, renkli bir geceyle kapılarını açtı. İşletmeci Süleyman Demir'in ev sahipliğindeki açılış partisine katılanlar arasında Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener, eski bakanlardan İmren Aykut ve gazeteci Can Pulak da yer aldı.

Yabancı şarkıcılar Mc Chelsea & Mc Emily ikilisinin konser verdiği gecede, Ozan Doğulu DJ kabininde tatilcileri coşturdu. 1.5 saat boyunca Türkçe pop müzikten dillerden düşmeyen yeni ve eski şarkılara yer veren Doğulu, eğlenceyi doruğa çıkardı. Ukrayna'da 2014'teki yetenek yarışmasında birinci olan saksafoncu İva Sax da gecede sahne aldı. Deniz kenarındaki işletmenin açılışı için açıktaki bir tekneden atılan havai fişekler ile Rus ve Ukraynalı dansçıların gösterileri geceye renk kattı. 15 dakika süren havai fişek gösterisi, Bodrum'un farklı noktalarında da izlendi.

SÜPRİZLER SÜRECEK

İşletmeci Demir, "Oldukça renkli bir açılış gerçekleştirdik. 36'ıncı kez sezona 'merhaba' dedik. Yaptığımız değişikler ve yeniliklerle başarılı bir şekilde bu günlere geldik. Her seferinde olduğu gibi ayrı bir heyecanla misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Bodrum'un ve işletmemizin yurt dışında tanıtımı için dünyaca ünlü isimleri getiriyoruz. Sürpriz sanatçı ve guruplar konuklarımızı buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halikarnas Disko'ya Renkli Sezon Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement