Halil İbrahim Kaya'dan Bağcı'ya Çalışma Dosyası - Son Dakika
Güncel

Halil İbrahim Kaya'dan Bağcı'ya Çalışma Dosyası

Kaya, ayrıca Kargı ilçesi Boyabat barajı grup köyleri yol ağında yaşanan heyelan nedeniyle aksayan ulaşım konusunda il özel idaresince ivedi yapılması planlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

28.10.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Bütçe ve Plan komisyonu üyesi Dr. Cahit Bağcı'yı Ak Parti Genel Merkezi Ekonomi İşleri Başkanlığındaki makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını dilediler.

Kaya ayrıca İl Genel Meclisinin 6 Aylık çalışmalarını içeren bir dosyayı Bağcı'ya takdim ederek İl genel meclisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çalışmalar içeriğinde öncelikle performans programı ile birlikte İl Genel Meclisinde görüşülecek 2015 yılı bütçe ödeneklerinin taslak harcama planı hakkında bilgi verdi.

Kaya "Görüşmede genel bütçe dışı kaynaklardan kaynak temin edilmesi hususunda plan ve bütçe komisyonu üyesi ve ekonomi işleri başkan yardımcısı olarak size ihtiyacımız var. Daha fazla kaynak ayrılmasını bekliyoruz" dedi. Bağcı ise, Her yıl farklı kaynaklardan il özel idaremize kaynak temin edildiğini bu çalışmanın 2015 yılında da yapılacağını belirtti. Bağcı, 2015 yılı bütçesi öncesi 2014 yılı ek ödenek temini konusunda çalışma içinde olduklarını sonuç alınması durumunda bunu açıklayacaklarını ve böylece hedeflenen projelerin daha fazla gerçekleştirmiş olacağı söyledi. Bağcı; 2015 KÖYDES ödeneğinde önceliğin grup köyü yol ağlarının tamamlanması, kanalizasyon ve içme sularına verilmesi tavsiyesinde bulundu. Bağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl genel meclisinin uyum içerisinde Çorum'umuzun kırsalındaki yaşam kalitesinin artması konusunda yürüttüğü çalışmalar nedeni ile İl Genel Meclisi Başkanı Kaya'ya teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halil İbrahim Kaya'dan Bağcı'ya Çalışma Dosyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement