Halil Memiş'ten Gölmarmara'ya Hizmet Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Halil Memiş'ten Gölmarmara'ya Hizmet Ziyareti

Halil Memiş\'ten Gölmarmara\'ya Hizmet Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Halil Memiş Gölmarmara ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi, ilçeye kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

29.05.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Halil Memiş Gölmarmara ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceledi, ilçeye kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Gölmarmara'ya hizmet ziyaretinde bulundu. Halil Memiş ve Aytaç Yalçınkaya, ilk olarak Gölmarmara Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Koordinasyon Şube Müdürü Ahmet Cülen ve personeli tarafından karşılanan Halil Memiş, Cülen'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı, personelle sohbet etti.

İLÇE SAKİNLERİNİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

İlçeye kazandırılması planlanan yeni hizmetlerle ilgili gün boyu incelemelerde bulunan Halil Memiş, vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Halil Memiş vatandaşların dilek, öneri ve şikayetlerini dinlemekle beraber Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Halil Memiş ve Aytaç Yalçınkaya ilçede son olarak hal deposunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halil Memiş'ten Gölmarmara'ya Hizmet Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement