Halil Sezai, Genç Sevgilisinden Ayrılamadı - Son Dakika
Magazin

Halil Sezai, Genç Sevgilisinden Ayrılamadı

Halil Sezai, Genç Sevgilisinden Ayrılamadı

Evlendikten 2 hafta sonra boşanan ve hep başka bir kadınla görüntülenen Halil Sezai, bu kez yaşça küçük sevgilisinden kimseye aldırış etmeden uzun uzun öpüşerek zor ayrıldı.

24.07.2016 16:59  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halil Sezai Atatürk Havalimanı'nda objektiflere takıldı. Genç sevgilisini uğurlayan sanatçı, ondan bir türlü ayrılmak istemiyordu. Bu vedaya olan isyanını, dakikalarca sarılıp onu öpücük yağmuruna tutarak gösterdi.

YAŞÇA KÜÇÜK YENİ SEVGİLİ

Aşk hayatındaki hızıyla herkesi şaşkına çeviren Halil Sezai, şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda jet hızıyla evlenip, jet hızıyla boşanan Sezai, yaşadığı kısa süren evliliği sonrası her seferinde farklı bir bayan ile görüntülenmişti. Önceki gün Atatürk Havalimanı'nda kendisinden yaşça küçük olduğu gözlenen yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Sezai, aşk dolu dakikalarıyla gazetecilere yakalandı.

BİR TÜRLÜ AYRILAMADI

Kız arkadaşını yolcu ettiği öğrenilen Sezai, yeni sevgilisinin biletini check-in yaptırdıktan sonra bir türlü kız arkadaşından ayrılmadı. Uzun bir süre sevgilisine sarılan Sezai'nin, çevredekilere aldırış etmeden sevgilisiyle uzun bir süre de öpüşmesi işte objektiflere böyle yansıdı. Halil Sezai, zoraki ayrıldığı sevgilisini yolcu ettikten sonra havaalanından ayrıldı.

Son Dakika Magazin Halil Sezai, Genç Sevgilisinden Ayrılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement