Halil Sezai'nin "Don" İtirafı Saba Tümer'i Güldürdü - Son Dakika
Medya

Halil Sezai'nin "Don" İtirafı Saba Tümer'i Güldürdü

Halil Sezai\'nin "Don" İtirafı Saba Tümer\'i Güldürdü

Saba Tümer, konuğu Halil Sezai'nin "Küçüklükten beri don giymiyorum" itirafı karşısında kendisini tutamayarak kahkahayı bastı.

29.03.2014 11:11  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seslendirdiği duygusal şarkılar ile kısa sürede adından söz ettiren Halal Sezai, konuk olduğu " Saba Tümer'le Bu Gece" Programında ilginç bir açıklamada bulundu.

"KÜÇÜKLÜKTEN BERİ DON GİYMİYORUM"

Saba Tümer'in; 'Sen genelde bol ve rahat kıyafetleri tercih ediyormuşsun. Kot pantolon ve don giymezmişsin' sorusu üzerine "Annem küçükken bana bon giydirmezdi, küçüklükten beri de giymiyorum. Basıyor bana" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Halil Sezai'nin 'Don' İtirafı Saba Tümer'i Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • alican: bunlara sanatçı demek.diğer sanatçılara hakaret sayılır.bunlar ancak soytarı olur kendilerini espiri yapıyor sanıyorlar. 18 11 Yanıtla Asya: Espriyle ne ilgisi var bu olayın ? Saba sormuş o da utanarak cevap vermiş. .önyargılı olmayı bırakın. Halil son derece saygılı ve terbiyeli biri.Onun röportajlarını izleyenler samimiyetine tanık oluyo zaten . Bunu itiraf etmesi onun samimiyetinden kaynaklanıyor. 0 0 Halil Sezaici ¦: Halil Sezai bir sanatçı,hemde çok iyi bir sanatçı. Hatta 'sanatçıyım' ben diyenlerden bile daha iyi bir sanatçı.O kadar saçma insanlar var ki bence bu adam onlardan bin kat daha iyi.Ayrıca sensin soytarı adam hakkında düzgün konuş.Ayrıca Halil Sezai burda espri yapmıyo konuyu bil de konuş,burda gerçek bir şey söylüyo. mal mısınız siz ya? 0 0
  • cotanak: Memlekette berberler var hatirlatirim unutanlara 3 12 Yanıtla Halil Sezaii¦: Halil Sezai'de berberin olduğunu biliyor ancak o sakalı bilerek uzatıyor bir film için.Hem sakalının böyle olmasını istiyor da olabilir böyle yakışıyo belki bundan sanane,seni ne ilgilendirir. 0 0
  • Halil Sezai: Yeriiim seni yaa allahım bu adam çok tatlıı ¦ 11 3 Yanıtla
  • Halil Sezai: Yeriim senii yaa allahım bu adam çok tatlıı ¦ 10 4 Yanıtla
  • Halil Sezai: Yeriiim seni yaa allahım bu adam çok tatlı! ¦ 9 5 Yanıtla

Advertisement