Haliliye Belediye Meclisi Şiddeti Kınadı - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediye Meclisi Şiddeti Kınadı

Haliliye Belediye Meclisi Şiddeti Kınadı

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Meclisi son dönemlerde ülke genelinde artan şiddet olaylarını kınadıklarını açıkladı.

04.08.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Meclisi Ağustos ayı birinci oturumunu gerçekleştirdi. Toplantıda bölgede son zamanlarda yaşanan terör olaylarının kınanması kararı alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen Haliliye Belediye Meclisi Ağustos Ayı Birinci Oturumuna Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlık yaptı.

Toplantı açılış ve yoklamanın ardından başladı. Açılış konuşmasını yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol son dönemlerde yaşanan terör olaylarına değindi.

Demirkol, "Adı kimliği ne olursa olsun bir insanın en büyük ve temel hakkı yaşamaktır. Bu olayların kınanması için her türlü çalışmaları yapacağız" dedi. Demirkol'un ardından söz alan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Haliliye Belediye Meclis Üyesi Cemal Babaoğlu ise,"Şiddetin durdurulması ve önüne geçilmesi için her türlü çalışmada yer alırız ve imza atarız" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardında kınama mesajı oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra meclis üyeleri tarafından verilen madde bağımlılığıyla mücadele, belediye çalışanlarının performanslarının incelenmesi, evde yardıma ve bakıma muhtaç kişilerin tespiti, işitme engellilere kurs verilmesi, işçi ihtiyaçların belirlenmesi ve rapor sunulması, sıcaklarda vatandaşların korunması adına bilinç oluşturulması, Kısas mahallesinin içme suyunun incelenmesi, okul sezonunda ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımı gibi yazılı soru önergeleri kabul edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Belediye Meclisi Şiddeti Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement