Haliliye Belediyesi Evlere Temizliğe Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesi Evlere Temizliğe Gidiyor

Haliliye Belediyesi Evlere Temizliğe Gidiyor

Haliliye Belediyesi tarafından kentte ilk defa başlatılan ve yaklaşık 6 aydır sürdüren 'evde bakım' hizmeti kapsamında 50 ailenin evi, periyodik olarak dip bucak temizleniyor.

24.05.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa ili Haliliye Belediyesi tarafından kentte ilk defa başlatılan ve yaklaşık 6 aydır sürdüren 'evde bakım' hizmeti kapsamında 50 ailenin evi, periyodik olarak dip bucak temizleniyor.
Haliliye Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 6 ay önce yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için evde bakım hizmeti başlatan Haliliye Belediyesi, bu kapsamda bu hizmete ihtiyacı olan ailelerin kapılarını çalmaya devam ediyor. Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla kurulan hizmet kapsamında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler periyodik olarak müracaatları olumlu sonuçlanan 50 ailenin evlerini ziyaret ediyor. Evlerin dip bucak temizliğini gerçekleştiren ekipler; ihtiyaç sahiplerinin kişisel bakım hizmetlerini, saç-sakal kesimini ve el-ayak tırnak kesimini yapıyor. Evdeki temizlik işlerini bitiren ekipler, daha sonra ev sakinlerine içecek ikramında bulunup, onlarla sohbet ediyor.

MÜRACAAT NASIL YAPILIYOR?
Bu hizmetten yararlanmak için gereken kriterlerin uygun olması gerekiyor. Haliliye Belediyesi'nin 444 22 63 numaralı Beyaz Masa telefonunu arayıp kayıt olunması halinde, hane incelemeleri yapılarak; 'Evde Bakım Hizmeti'nden yararlanılabiliyor. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesi Evlere Temizliğe Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement