Halit Akçatepe Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Halit Akçatepe Hastaneye Kaldırıldı

Halit Akçatepe Hastaneye Kaldırıldı

İZMİR (İHA) – Yeşilçam’ın efsane sanatçılarında Halit Akçatepe, İzmir’de sağ kolda ve bacakta halsizlik şikayetiyle hastaneye geldi.

05.09.2014 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR (İHA) – Yeşilçam'ın efsane sanatçılarında Halit Akçatepe, İzmir'de sağ kolda ve bacakta halsizlik şikayetiyle hastaneye geldi. Sanatçının kontrol amaçlı hastaneye gittiği ve kontrol amaçlı tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir Sanat Merkezi'nde önceki gün gerçekleştirilen törende, Türk sinemasına katkılarından dolayı "Emek Ödülü" verilen usta oyuncu Halit Akçatepe, bugün öğleden sonra rahatsızlanınca Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akçatepe'nin rahatsızlığıyla ilgili hastaneden şu açıklamaya yer verildi:

"Sinema sanatçısı Mustafa Halit Akçatepe sağ kol ve bacakta güçsüzlük şikayeti ile bugün (Cuma) saat 16.15'te Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine başvurmuştur. Sanatçımızın yapılan ilk muayenesinde bilincinin açık, sağ tarafında güçsüzlük ve tansiyonun yüksek olduğu tespit edilmiştir. Muayene sonucunda sanatçımızın kontrol altında tutulması uygun bulunduğundan izlem amaçlı hastanemize yatışı yapılmıştır" denildi.

Öte yandan, baş rollerini Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit ve Şener Şen'in üstlendiği "Tosun Paşa" filminde canlandırdığı "küçük enişte Bekir" karakteriyle ünlenen ve sonrasında "Uzaylı Zekiye", "Bizimkiler" ve "Yazlıkçılar" başta olmak üzere pek çok televizyon dizisinde unutulmaz rollere imza atan oyuncu Tucay Gürel, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle, Ağustos ayı başlarında İzmir'de hastaneye kaldırılmıştı. Sanatçı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 1 ay tedavi görmüş ve hayatını kaybetmişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Halit Akçatepe Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement