Halit Ergenç, Arjantin'deki Kadınların Yeni Fenomeni Oldu - Son Dakika
Magazin

Halit Ergenç, Arjantin'deki Kadınların Yeni Fenomeni Oldu

'El Cuarteto de Onur' adlı grup 'Binbir Gece' dizisindeki 'Onur' rolüyle Arjantinli kadınların fenomeni olan Halit Ergenç için şarkı ve klip hazırladı.

03.04.2015 12:06  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'El Cuarteto de Onur' (Onur Dörtlüsü) grubu Halit Ergenç'in canlandırdığı Onur karakterinden yola çıkarak klip hazırladı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Şarkının klibinde Ergenç, kendisini kovalayan kadınlardan kurtulmak için ağaca çıkıyor. Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in rol aldığı ''El Cuarteto de Onur'' dizisi, yayınlandığı Güney Amerika ülkelerinde büyük ilgi görmeye devam ediyor.

KADINLARIN İLGİSİ TİYE ALINDI

Şili ve Kolombiya'da reyting rekoru kıran dizinin yıldızı Ergenç, Arjantin'de kadınların yeni fenomeni oldu. Kadınların başarılı oyuncuya ilgisi özel olarak hazırlanan bir kliple tiye alındı.

HEYKEL ONU GÖRÜNCE DİLE GELİYOR

'El Cuarteto de Onur' (Onur Dörtlüsü) adlı grubun Ergenç'in canlandırdığı Onur karakterinden yola çıkarak yaptığı 'El Cuarteto de Onur' Klipte Ergenç, kendisini kovalayan kadınlardan kurtulmak için ağaca çıkıyor. Klip, Arjantin'de Twitter'ın en çok konuşulanları listesine girdi.
Bir heykel, yakışıklı oyuncuyu gördüğünde canlanıp dile geliyor. Hayranları, Ergenç'le fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışıyor. Genç-yaşlı tüm Arjantinli kadınlar sokakta Halit Ergenç'i kovalıyor.

Halit Ergenç, Arjantin\'deki Kadınların Yeni Fenomeni Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Halit Ergenç, Arjantin'deki Kadınların Yeni Fenomeni Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement