Halit Ergenç'ten Kösem Açıklaması: Ölüyü Diriltmezler - Son Dakika
Magazin

Halit Ergenç'ten Kösem Açıklaması: Ölüyü Diriltmezler

Halit Ergenç\'ten Kösem Açıklaması: Ölüyü Diriltmezler

Muhteşem Yüzyıl'da 'Kanuni'yi oynayan Ergenç "Kösem dizisinde yer alır mısınız?" sorusuna "Tarihe göre ben Kanuni olarak Kösem'den önceydim. Ölüyü diriltmezler." dedi.

05.10.2015 11:59  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhteşem Yüzyıl'da 'Kanuni'yi oynayan Halit Ergenç "Kösem yakında başlıyor. Bir bölümde rol alır mısınız?" sorusuna esprili bir cevap verdi.

"ÖLÜYÜ DİRİLTMEZLER"

Halit Ergenç "Tarihin akışını göz önüne alırsak ben Kanuni olarak Kösem'den birkaç jenerasyon önceydim. Bu yüzden diziye giremem. Artık ölüyü diriltmezler. Kadroları çok iyi." dedi.

"EVET DEDİĞİM BİR PROJE YOK"

Halit Ergenç "Bu sezon bir dizi yapacak mısınız?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Senaryolar geldi, okudum. Ama şu an 'Evet' dediğim herhangi proje yok. Dinlenmeyi düşünüyorum."

Son Dakika Magazin Halit Ergenç'ten Kösem Açıklaması: Ölüyü Diriltmezler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BAGBG (BenimAklımaGelenBaşımızaGelebilir): Biz kendimizi müzik,film,dizi,klip,maç,moda gibi boş şeylerle oyalarken,adamlar ATARİ oyununu başlattılar bile. ARTIK KİMİN KİMİNLE ANLAŞTIĞI, KİMİN KİMİ VURDUĞU BELLİ DEĞİL...BANA KALIRSA BİZ OYUNA GELDİK...ADAMLAR TÜRKİYE,Yİ BÖLECEKLER...BENCE RUSYA BİLE TÜRKİYE,NİN EN VERİMLİ/GÜZEL TOPRAKLARINA KONMA HEDEFİNDE...(AKP SAYESİNDE ? )AMA EN İLGİNCİ ,ADAMLAR,IN NİYETİ DÜNYA YI İKİYE BÖLMEK ..BATI ve DOĞU...( düşüncemi yazdım canııımmm.hemen korkmayın ) ...bindik bir alamete, gidiyoz gıyamete,.. 5 27 Yanıtla

Advertisement