Halitpaşa'nın Yol Çilesi Sona Eriyor - Son Dakika
Yerel

Halitpaşa'nın Yol Çilesi Sona Eriyor

Halitpaşa\'nın Yol Çilesi Sona Eriyor

Yıllardır Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesinde yaşayan vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı.

17.11.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesinde yaşayan vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Her yağmurda ulaşımın imkansız hale geldiği, Halitpaşa ile çok sayıda mahalleye ve Gölmarmara'ya bağlantıyı sağlayan yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi stabilize çalışmasına başladı. Stabilize çalışmasının tamamlanmasının ardından, yolda başlatılacak olan asfalt çalışmasıyla bölge sakinleri özlemini duyduğu hizmete kavuşacak.

Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesi ile çok sayıda mahalleye ve Gölmarmara'ya bağlantıyı sağlayan, bakımsız durumda yer alan yola Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Kışın yağmurda çamur deryasına dönen, yazın toz toprak içerisinde olan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolda stabilize çalışmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi daha sonra mevcut yolda asfalt çalışmasına başlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Erdinç Karaköse mevcut yolda yürütülen çalışmaları inceledi.

Başlatılan çalışmanın bölge için önemine değinen Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Erdinç Karaköse," Halitpaşa'yla çok sayıda mahalleyi ve Gölmarmara'yı birbirine bağlayan önemli bir yol. Nerdeyse traktörlerin çalışmayacağı bir durumda olan yol çalışmaların tamamlanmasıyla kolaylıkla yakın mahallere geçişin sağlanacağı bir yol haline gelecek. Çalışma aynı zamanda yıllardır bu bölgede biriken çöplerden dolayı oluşan çevre sorununu da çözmüş olacak. Halitpaşa'ya ve çevre mahallere hayırlı olsun" dedi.

Yapılan çalışmalar dolayısıyla memnuniyetini paylaşan Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış," Yıllardır yapılmayan yola Büyükşehir Belediyesi el attı. Mahallemizin can damarı olan bir yol. Mahalledeki çiftçilerimiz ana yola çıkmadan kısa yoldan ulaşımını sağlayabilecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halitpaşa'nın Yol Çilesi Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement