Halk Arenası'nda Gündem - Son Dakika
Güncel

Halk Arenası'nda Gündem

Halk Arenası\'nda Gündem

Uğur Dündar, Halk TV'de canlı yayınlanan programda sezonu İzmir 83. İEF'de açtı.

05.09.2014 16:00  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dündar, Özdil, Gezen, Sertel ve Aygün Fuar'da buluştu

Özel İdare malları oldu

Bu yıl 83.sü düzenlenen Uluslararası İzmir Fuarı, birbirinden renkli etkinlikler ve organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Ünlü sanatçıların konserleri, söyleşileri ile konuk olduğu fuarın büyük ilgi gören etkinliklerinden birisi de Uğur Dündar ile "Halk Arenası" programı oldu.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, sanatçı Müjdat Gezen, Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel'in katıldığı programı, çimler üzerindeki binlerce İzmirli izledi.

Programın açılışında konuşan Uğur Dündar, Cumhuriyet'in aydınlık kenti, güleryüzlü insanların yaşadığı İzmir'e yerleşmeyi tercih ettiğini belirtirken, Yılmaz Özdil de İzmirli olmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti. Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ise İzmir'in gündeminde yer alan "Özel İdare mallarının paylaşımı" konusuna değindi. İzmir'de Valiliğin Özel İdare'nin mallarını Hazine'ye devrettiğini söyleyen Sertel, "Kentin ileri gelenleri ile birlikte Valimize giderek bu malların İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne verilmesi halinde güvence altına alınacağını, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin de bu malları koruyacağını söyledik. Çünkü Başkanımız Aziz Kocaoğlu bugüne kadar İzmir'in malının bir kuruşunu bile satmadı. Denizli, Antalya, Balıkesir'de belediyelere verilen mallar neden İzmir'de, Aydın'da, Muğla'da belediyelere devredilmedi. Bu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na değil, İzmir'e yapılan haksızlık" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement