Halk Bankası Heyeti Varto'da - Son Dakika
Yerel

Halk Bankası Heyeti Varto'da

Halk Bankası Heyeti Varto\'da

Halk Bankası’ndan gelen bir heyet, Muş’un Varto ilçesinde açacakları şube için incelemelerde bulundular.

10.09.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Bankası'ndan gelen bir heyet, Muş'un Varto ilçesinde açacakları şube için incelemelerde bulundular.

Halk Bankası Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım ve beraberindeki heyet, Varto Kaymakamı Tahir Şahin'i makamında ziyaret etti. Kaymakamının girişimleri ile ilçede Halk Bankası Şubesi'ni açacaklarını söyleyen Yıldırım, vatandaşların artık Muş'a gitmeden Halk Bankası'nda işlemlerini yapabilecekleri kaydetti.

Varto Kaymakamı Tahir Şahin ise, esnafın yoğun talebi üzerine milletvekilleriyle yaptıkları istişareler sonrasında ilçede Halk Bankası Şubesi'nin açılması için fizibilite çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Şahin, "Bu konuda Halk Bankası Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım ve beraberindekiler bizleri ziyaret ettiler. Şubenin açılması vatandaşları masraftan kurtaracağı gibi esnafımızın günlük olarak kendi işlemlerini ilçe merkezinde rahat bir şekilde yapabilecekleri" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Varto Kaymakamı Tahir Şahin ve Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım, beraberindekilerle ilçede boş bulunan işyerlerini gezerek banka şubesi için yer baktıktan sonra ilçeden ayrıldılar. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Bankası Heyeti Varto'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement