Halk Buluşmaları'nın Son Durağı Bağlarbaşı Mahallesi Oldu - Son Dakika
Yerel

Halk Buluşmaları'nın Son Durağı Bağlarbaşı Mahallesi Oldu

Halk Buluşmaları\'nın Son Durağı Bağlarbaşı Mahallesi Oldu

Halk Günü buluşmalarını belediye binasından Keçiören’in mahallelerine taşıyan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın bu haftaki durağı Bağlarbaşı Mahallesi oldu.

19.11.2016 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Günü buluşmalarını belediye binasından Keçiören'in mahallelerine taşıyan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın bu haftaki durağı Bağlarbaşı Mahallesi oldu.

Süleymaniye Camii'nde Cuma namazını kılan Başkan Mustafa Ak, daha sonra Halk Buluşması için Bağlarbaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Göreve başladığı tarihten bugüne Halk Günü buluşmalarını aralıksız sürdüren Başkan Ak, Keçiören'i Keçiörenliler ile birlikte yönetmeye özen gösteriyor. Başkan Ak, Keçiörenlilerin Halk Günü uygulamasından son derece memnun olduğuna dikkat çeken Mustafa Ak, "Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Keçiörenlilerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Keçiören'i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Buluşmaları'nın Son Durağı Bağlarbaşı Mahallesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement