Halk Eğitim Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Halk Eğitim Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Halk Eğitim Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Demre Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu şiş örücülüğü ve bilgisayar destekli muhasebe kurslarında eğitim gören kursiyerlere sertifikaları verildi.

04.04.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demre Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlemiş olduğu şiş örücülüğü ve bilgisayar destekli muhasebe kurslarında eğitim gören kursiyerlere sertifikaları verildi.

12 kursiyerin 6 ay boyunca eğitim aldığı şiş örücülüğü kursunda, bayanlar, hünerli elleriyle hırka, kazak, yelek gibi giysileri örmeyi öğrendiler. Bilgisayar destekli muhasebe kursunda ise 13 kursiyer 3 ay boyunca eğitim aldı.

Eğitimini tamamlayan kursiyerlere, sertifikalarını vermek için tören düzenlendi. Törene, Demre Kaymakamı Murat Uz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necip Uçar, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Avcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun katıldı.

Halk Eğitim Merkezi olarak verilen mesleki kurslarla, vatandaşları meslek sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Halk Eğitim Müdürü Necip Uçar, bu tür kursların devam edeceğini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Eğitim Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement