Halk Eğitimden Bir Sergi Daha - Son Dakika
Güncel

Halk Eğitimden Bir Sergi Daha

El sanatları Kursu sergisi açılışı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz tarafından Saraylı iş merkezinde gerçekleştirildi.

03.06.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılan kurslarda eserlerini sergileyen kurs öğretmenleri Melek Kurt Giyim bölümde 14 öğrenci ile, Zeynep Gülnar El Nakışı bölümünde 14 öğrenci, Elif Yılmaz Dikiş bölümünde 17 öğrenci ile sergiye katkı sağladılar.

Açılış Konuşmasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Her yaşta insan mutlaka yaşamı içerisinde bir takım bilgileri kavrama ve öğrenme yolundadır. Bu anlamda kursiyerlerimiz öğrendiklerini, becerilerini ürünlerine yansıttılar. Ve aylarca emek sarf ettiler. Öncelikle ben kendilerini gönülden kutluyorum. Nihayetinde günlük yaşamımız içerisinde boş zamanlarını başka türlü faaliyetlerde de geçirebilirlerdi. Ama bu yönü tercih etmeleri hem aile ekonomisine hem de ülke ekonomisine bir katkı hem de sosyalleşme açısından bir rehabilitasyon açısından da çok farklı bir pencere. Ben bu yüzden önce Halk Eğitim camiasını gönülden kutluyorum."dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halk Eğitimden Bir Sergi Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement