Halk Eğitimin Çalışmalarıyla İlgili Broşürler Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Halk Eğitimin Çalışmalarıyla İlgili Broşürler Dağıtıldı

Halk Eğitimin Çalışmalarıyla İlgili Broşürler Dağıtıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce vatandaşların en kalabalık olduğu cadde halk eğitim ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme standı kuruldu.

11.09.2015 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce vatandaşların en kalabalık olduğu cadde halk eğitim ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme standı kuruldu.

Reşadiye Caddesi üzerinde açılan stantta, 2015 - 2016 eğitim öğretim yılından açılması planlanan kurslar hakkında vatandaşlara bilgi verildi ve broşür verildi. Vatandaşların kurslara olan katılımını artırmak istediklerini söyleyen Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı, "Müdürlüğümüz görevleri içerisinde bulunan meslek edindirme kursları ile diğer eğitim öğretimle ilgili açmayı planladığımız kurslar hakkında vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek bilgilendirme, tanıtım ve diğer açıklayıcı bilgilerde bulunmak üzere ilçemizin en kalabalık yeri sebze pazarında stant açtık.Gerekli bilgilendirmeyi yapıp vatandaşlara çalışmalarımızla ilgili broşürler dağıtıyoruz" dedi.

Yazıcı, bir çok alanda kurs açmayı planladıklarını belirterek vatandaşları bu kurslardan faydalanmaya davet etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Eğitimin Çalışmalarıyla İlgili Broşürler Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement