Halk Ekmek'ten Yeni Ürün, Değişik Tat - Son Dakika
Yerel

Halk Ekmek'ten Yeni Ürün, Değişik Tat

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, yepyeni ürünü “Halk Ekmek Böreği” Başkentlilerin beğenisine sundu.

18.06.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, yepyeni ürünü "Halk Ekmek Böreği" Başkentlilerin beğenisine sundu. Tereyağlı olarak üretilen börek, Halk Ekmek güvencesi ve lezzetiyle tanesi 3 TL'den satılıyor. Başkent'in 5 ayrı bölgesindeki Halk Ekmek satış noktalarından temin edilebilecek börek için Başkentliler, toplu sipariş de verebilecek.

Sağlıklı, hijyenik ve ucuz ekmek çeşitleriyle sofraların konuğu olan, Şampiyon Ekmek, Halk Çerez gibi çeşitleriyle de öğrencilerin ve çay sohbetlerinin vazgeçilmezi Halk Ekmek'in ürünlerine 33'üncüsü de eklendi. Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretimine başlanan ve raflarda yerini alan, içinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan, tereyağlı, az tuzlu ve peynirli Halk Ekmek Böreği, ilk günden Başkentlilerin tercihi haline geldi.

TEREYAĞLI VE SAĞLIKLI

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, "Yaklaşık 10 günlük denemenin ardından, yeni ürünümüzü satışa sunduk. Unundan hamuruna kadar imalatı baştan sona Halk Ekmek Fabrikası ustalarına ait olan Halk Ekmek Böreği de diğer ürünlerimiz gibi büyük ilgi görüyor" dedi.

Halk Ekmek güvencesi, hijyeni ve ucuzluğuyla piyasaya sürülen böreğin tanesinin 3 TL'den satışa sunulduğunu kaydeden İlkbahar, "İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan böreği peynirli olarak üretiyoruz. Peynirin az tuzlusunu, yağ olarak da sadece tereyağ kullanıyoruz. Buradaki ayrıntı, kesinlikle aroma değil, tereyağının kendisini kullanıyoruz. İlk günden 300 adedin üzerinde satış gerçekleştirdik ve bu rakam artarak devam ediyor" diye konuştu.

TOPLU SİPARİŞ VERİLEBİLECEK

Tereyağlı Halk Ekmek Böreği için toplu sipariş de verilebileceğini kaydeden İlkbahar, "Şampiyon Ekmek'te olduğu gibi Halk Ekmek Böreği için de toplu sipariş verilebilecek. Başkentlilerimiz toplu siparişlerini Halk Ekmek Fabrika önü, Gökkuşağı, Dışkapı, Çamlıdere ve açılışı için gün sayan Batıkent Atlantis yanındaki satış noktalarından verebilirler" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Ekmek'ten Yeni Ürün, Değişik Tat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement