Halk ile El Ele Katılımcı Belediye - Son Dakika
Yerel

Halk ile El Ele Katılımcı Belediye

Halk ile El Ele Katılımcı Belediye

Neredeyse her gün sahada vatandaşlarla iç içe olan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek sorunları yerinde gözlemliyor.

23.06.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neredeyse her gün sahada vatandaşlarla iç içe olan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek sorunları yerinde gözlemliyor. Başkan Gülcüoğlu; Bünyan'ın gelişimi için vatandaşları da yönetim sürecine dahil etmek adına günün büyük bir kısmını sahada vatandaşlarla geçiriyor.

Bünyan'ı her geçen gün bir adım daha ileri taşımanın düşüncesi ve gayreti içerisinde özverili çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada Bünyan için yapılacak ve yapılabilecek hizmetler için toplumun farklı katmanları ve vatandaşlarla istişare içerisinde çalışmalarına devam ediyor.

Haftanın yedi günü günlük yüze yakın vatandaşı makamında ağırlayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, günün büyük bir kısmını da sahada Bünyanlılarla iç içe vatandaşların istek, öneri ve görüşlerini dinleyerek geçiriyor. Haftanın yedi günü sahaya inerek yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Gülcüoğlu, gittiği her mahallede vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinliyor, yapılan hizmetleri paylaşıyor.

Başkan Bünyan'ı Dinliyor

Kapılarının herkese açık olduğuna dikkat çeken Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu " Görevi devraldığımız günden bu yana bir gün olsun hemşerilerimizden uzak durmadık. Onlarla iç içe olmaya ve kapımızı her daim hemşehrilerimize açık tutmaya özen gösteriyoruz. Belediye başkanıyla görüşmeyi arzu eden, dileğini, beklentisini, talebini ve önerilerini iletmek isteyen bir tek vatandaşımızı dahi kapımızdan geri çevirmedik. Her gün yaklaşık yüz hemşehrimizi makamımızda ağırlıyor taleplerini dinliyoruz. Bize gelemeyen vatandaşlarımıza bizzat biz gidiyor, sorunları yerinde inceleyip çözüm üretiyoruz" dedi.

Her gün sahada vatandaşlarla birlikte olduklarına vurgu yapan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, " Haftanın yedi günü sahada yapılan hizmetleri inceliyor yerinde gözlem yapıyoruz. İncelemelerimiz esnasında hizmetin yapıldığı mahallemizin muhtarı ve hemşehrilerimizle bir araya geliyor, yapılan hizmetleri değerlendiriyor, istişareler gerçekleştiriyoruz. Sorunları kalıcı olarak çözmek adına her mahallemizde vatandaşlarımızla buluşmaya özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Bununla kalmayarak her ay düzenli olarak mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenlendiğini ifade eden Başkan Şinasi Gülcüoğlu," Muhtarlarımız vatandaşlarımızın ilk ulaştığı merci bunun farkında olarak bizde yapılan ve yapılacak olan hizmetlerde ihtiyaçlara doğru çözümler üretmek adına muhtarlarımızla koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını doğru belirlemek, kamu kaynaklarını doğru yatırımlarda kullanmak ve sorunlara kalıcı olarak ortadan kaldırmak için her ay muhtarlarımızla toplanıyor fikir alışverişinde bulunuyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk ile El Ele Katılımcı Belediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement