Halk Koşusunda Buluştular - Son Dakika
Yerel

Halk Koşusunda Buluştular

11. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde Gölbaşılılar, şenliğin son günü düzenlenen halk koşusunda buluştu.

21.09.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nde Gölbaşılılar, şenliğin son günü düzenlenen halk koşusunda buluştu.

Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği şenlik etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen koşu, Vilayetler Evi önünden başladı ve Atatürk Sahil Parkı'nın girişinde sona erdi. Herkese açık olarak gerçekleştirilen halk koşusuna Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay ile Gölbaşı Belediye Birim Müdürleri de katıldı.

ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN DURUAY VERDİ

Geniş bir katılımın olduğu halk koşusunda ödül töreni Atatürk Sahil Parkı'ndaki büyük sahnede düzenlendi. Halk koşusunda dereceye girenlere ödüllerini Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay verdi.

Erkekler ve bayanlar olmak üzere iki kategoride düzenlenen Halk koşusu yarışları erkekler kategorisinde Rıdvan Alper Afacan yarışmayı birincilikle bitirdi. Mustafa Arslan koşuda ikinci, Bahattin Arslan ise üçüncü oldu.

SÜRPRİZ ÖDÜL SEVİNDİRDİ

Halk Koşusu renkli karelere sahne olurken, kadınlar kategorisinde ise Öznur Yüksel birinci, Setenay Kaplan ikinci, Merve Kılıç da üçüncü oldu.

47'si kadın 120 katılımcının olduğu halk koşusunun birincilerine Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nde birer yıllık sınırsız bireysel üyelik, ikincilerine 6 aylık sınırsız bireysel üyelik, üçüncülerine de 3 aylık sınırsız bireysel üyelik ödülü verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement