Halk Otobüsünde Liseli Kıza Taciz Kamerada - Son Dakika
Güncel

Halk Otobüsünde Liseli Kıza Taciz Kamerada

Halk Otobüsünde Liseli Kıza Taciz Kamerada

Zonguldak'ta halk otobüsünde liseli kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan şahıs mahkemece serbest bırakıldı. Olayın görüntüleri ortaya çıktı.

26.12.2014 14:12  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünde liseli bir kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan şahıs mahkemece adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı. Olay anı, otobüsün içinde bulunan kameralara yansıdı.

OTOBÜSTE DAKİKALARCA TACİZ KAMERADA

Olay, 23 Aralık Salı günü sabah 07.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki E.Ş., şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünde okuluna giden lise öğrencisi 17 yaşındaki P.Y.'e cinsel tacizde bulundu. Genç kız, halk otobüsünde dakikalarca tacize uğradığını ve otobüsten indikten sonrada peşinden gelen E.Ş.'nin kendisine cinsel ilişki teklif ettiğini ileri sürdü. Tacize uğradığını iddia eden liseli kız polis karakoluna gidip E.Ş.'den şikayetçi oldu.

GÖRÜNTÜSÜ VAR AMA İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Halk otobüsündeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, E.Ş.'in kimliğini tespit ederek kısa sürede yakaladı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltına alınan E.Ş., yapılan sorgusunda liseli kıza cinsel taciz ve cinsel ilişki teklifi iddialarını kabul etmedi. Adliyeye çıkarılan E.Ş., savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle gönderildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

E.Ş.'nin lise öğrencisi P.Y.'ye cinsel taciz iddiası şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otobüse önce liseli kızın bindiği bir süre sonra da E.Ş.'nin bindiği görülüyor. Bir süre otobüsün ön tarafından yolculuk yapan E.Ş., içerisi kalabalıklaşınca liseli kızın yolculuk yaptığı bölüme geçerek dakikalarca liseli kızın arkasında yolculuk yaptı. E.Ş.'nin otobüsün diğer taraflarında boş alanlar olmasına rağmen liseli kızın arkasında durduğu görülüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Halk Otobüsünde Liseli Kıza Taciz Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • avcı: bazı kadınlar dibine kadar giriyor insanın elinin altına giriyor resmen ondan sonra taciz diyolar 26 46 Yanıtla
  • vatansevdası: dikat ederseniz kız adamın kucağına konuyor 15 33 Yanıtla
  • DÜŞÜNÜR CEVALİ: Nûr2. Zina eden kadın ve erkeğin her birine yüzer değnek vurun. Allah\a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah'ın dini konusunda o ikisine acımayın. Onların ceza görmesine, inananlardan bir topluluk da şahit olsun. Nûr3. Zina eden erkek, ancak zina eden veya putperest bir kadınla evlenebilir. Zina eden kadınla da, ancak zina eden veya putperest olan bir erkek evlenebilir. Bu, müminlere yasak edilmiştir. Nûr4. İffetli kadınlara zina isnat edip de, sonra dört şahit getiremeyenlere seksen değnek vurun; ebediyen onların şahidliğini kabul etmeyin. İşte onlar yoldan çıkmış kimselerdir. Nûr5. Ama bundan sonra, tevbe edip düzelenler bunun dışındadır. Şüphesiz Allah bağışlar ve merhamet eder. 26 20 Yanıtla
  • taciz yok: kesinlikle taciz yok kız kendisi istemiştir kendisi istemese orda çığlık atar bayanların ruhunu bilirim adam iftira atmıştır bu taciz ise metrobüslerde herkes bir birini taciz ediyor 27 16 Yanıtla
  • sntrk61: tmm abi adam terbiyesiz rezl insan ama a kızım sen bunu anlıyorsunda niye yerini değişmiyorsun niye sabit duruyorsun 33 3 Yanıtla
  • Vatandaş: Ne mutlu Türküm diyene 16 18 Yanıtla
  • Soykan: Yahu adamın kolu degse taciz diyorsunuz neresi tacizsse artık otobuse bizde biniyoruz bayanda gecerken sürtünürek ilerliyoo şimdi bizdemi taciz ediliyoruz bayanlar tarafından hayy allahım yaa ortada bişey yok taciz görüntüsü die adamı alıyorlar tacizi siz avrupada görün : ) 19 5 Yanıtla
  • oktay: bunun neresi taciz lan boşuna adama leke atmıslar 12 8 Yanıtla
  • Alperen: Bırader goruntude tacız falan goremedım ben gayet normal seyır halınde yolcular 14 1 Yanıtla
  • daveclarke: ve serbest kaldı garip dünya 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement