Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Sarıgöl ilçe Kadın Kolları tarafından Orman Haftası nedeniyle vatandaşlara bin 500 adet fıstık çamı fidanı dağıtıldı.

24.03.2017 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarıgöl ilçe Kadın Kolları tarafından Orman Haftası nedeniyle vatandaşlara bin 500 adet fıstık çamı fidanı dağıtıldı.

Sarıgöl Kent Meydanına açılan stantta vatandaşlara fidan dağıtan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Büşra Ergenç, "Sarıgöl ilçe Kadın Kollarımızın etkinliği gerçekten çok ilginç, hem orman Haftasını kutlamaları hem de 'evet' gazetesi ve broşürleri dağıtmaları etkili bir faaliyet oldu." dedi.

AK Parti Sarıgöl ilçe Başkanı Emine Uysal ise kalıcı bir eser bırakmak için, temin ettikleri bin 500 adet fıstık çamı ile birlikte 'evet' gazetesi ve broşürleri vatandaşlara dağıttıklarını belirterek, yoğun ilgiden dolayı fıstık çamı fidanlarının kısa sürede tükendiğini kaydetti.

Bu arada, AK Parti Turgutlu ilçe Başkanı Mürşit Gedizli ve yönetim kurulu üyeleri, yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Urganlı, Derbent, Aşağıbozkır, Yukarıbozkır, Güney ve Karaoluk Mahallelerini ziyaret eden Gedizli, "Seçim çalışmalarına başladığımız günden bu zamana kadar fark ettiğimiz en önemli konu, milletimiz öğrendikçe 'evet' diyor. Özellikle kararsız kesimde çok ciddi şekilde 'evet' oyu verilmesi yönünde karar alanların sayısı oldukça fazla ve artarak devam ediyor." diye konuştu.

Muhalefetin sürekli olarak yalan ve yanıltıcı ifadelerle halkı yanılttığını belirten Gedizli, halka doğru olanı ve gerçekleri anlatacaklarını belirterek, "Bu halk oylaması sonrasında zaferle ayrılacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement