Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, "Antalya, Cumhurbaşkanımızı bir kez daha bağrına bastı ve 16 Nisan'da sandıkta Türkiye'nin geleceği için en doğru kararı yansıtacağını gösterdi.

26.03.2017 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, "Antalya, Cumhurbaşkanımızı bir kez daha bağrına bastı ve 16 Nisan'da sandıkta Türkiye'nin geleceği için en doğru kararı yansıtacağını gösterdi." dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, toplu açılış töreni için Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Antalya'ya ayak bastığı andan itibaren büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Başkanı Sümer, Kepez Arena önünde gerçekleşen törene Antalya'nın dört bir yanından 7'den 70'e 100 binin üzerinde Antalyalının geldiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya'ya olan ilgisi ve muhabbetini herkesin yakından bildiğini dile getiren Sümer, "Halk oylaması öncesi Cumhurbaşkanımızın Antalya'ya gelmesini çok önemsiyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Antalya'ya her geldiğinde yeni eserler kazandırıyor, yeni müjdeler veriyor. Cumartesi günü toplu açılış töreninde de maliyeti 822 milyon lira olan 23 yatırımın açılışı gerçekleşti." dedi.

Sümer, bu rakamın bir şehrin yeniden imarı ve gelişmesi açısından son derece önemli ve küçümsenmeyecek bir rakam olduğunun altını çizdi.

"Türkiye'nin her tarafından imrenilen katkıları verdik"

Cumhurbaşkanının bu sevgisine Antalyalılar'ın da her zaman en güzel şekilde karşılık verdiğini belirten Sümer, "Antalya, Cumhurbaşkanımızı bir kez daha bağrına bastı ve 16 Nisan'da sandıkta Türkiye'nin geleceği için en doğru kararı yansıtacağını gösterdi." ifadesini kullandı.

Sümer, şunları kaydetti:

"Antalyalı hemşehrilerim, bu işi siyasetin üstünde değerlendirerek, memleket meselesi çerçevesinde ele aldıklarını zaten zaman zaman dile getirdi. 16 Nisan'da verecekleri kararla mutlu, huzurlu, refah seviyesi artmış, darbeler dönemini bitirmiş, ekonomik krizleri sona ermiş ve birçok önemli kazanımlar elde etmiş bir Türkiye için oy vereceklerine inancım çok yüksek. Bu inancım tören alanının tıklım tıklım dolmasıyla adeta taçlanarak arttı. Antalya daima Cumhurbaşkanımıza çok önemli desteklerde bulunmuştur. Türkiye'nin her tarafından imrenilen katkıları vermiştir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement