Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 16 Nisan'a kadar hiçbir şekilde durmayıp, çalışacaklarını bildirdi.

27.03.2017 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 16 Nisan'a kadar hiçbir şekilde durmayıp, çalışacaklarını bildirdi.

Ercik, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında yapılacak halk oylamasına sayılı günler kala, gece gündüz demeden tüm teşkilatla çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Vatandaşların 2002'den bu yana kendilerine güvendiğini ifade eden Ercik, "Vatandaşımızın güvenini boşa çıkarmamak adına elimizden gelenin fazlasını yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Milletimize hizmet etmek bizim için onurdur. Çamlıyayla'dan Anamur'una kadar, bizler 16 Nisan'a kadar hiçbir şekilde durmayacağız, uyumayacağız. Çünkü önümüzdeki halk oylaması parti meselesi değil. Türkiye'nin daha çok gelişmesi ve 2023 hedeflerine atılacak önemli bir adım olan halk oylaması için gece gündüz demeden çalışacağız." diye konuştu.

Avrupa'yı ve muhalefet partilerini eleştiren Ercik, "Demokrasiden korkmayın. Bu ülke koalisyonlardan, bir yıl bile sürmeyen hükümetlerden, darbelerden bıktı. 2002'de bu kutlu yola çıktığımızda yeni Türkiye diyerek çıkmıştık. 15 yılda Türkiye'deki değişimi sadece Mersinli vatandaşlarımız değil, Türkiye ve dünyada gördü." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement