Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Politika

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Gerek genel merkezden gerekse bakanlarımızdan Edirne'ye büyük bir teveccüh var." dediBaşkan Akmeşe, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının halk oylamasına ilişkin saha çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

28.03.2017 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Gerek genel merkezden gerekse bakanlarımızdan Edirne'ye büyük bir teveccüh var." dedi

Başkan Akmeşe, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının halk oylamasına ilişkin saha çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Edirne, ilçeler ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini anlatan Akmeşe, şunları kaydetti:

"Gerek genel merkezden gerekse bakanlarımızdan Edirne'ye büyük bir teveccüh var. Bize destek olmak için adeta bakanlarımız da sıraya girdi. Siz de takip ediyorsunuzdur. İlk önce anayasa değişiklik paketini hazırlayan Anayasa Komisyon Başkanımızı Sayın Mustafa Şentop'u biz Edirneliler ile buluşturduk. Sayın Şentop'tan dinledik ve Edirnelilere anlattık. Daha sonraki bir programda Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Edirne'deydi. Tabi bu devam etti. Ondan sonra Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile Saraçlar Caddesi'nde coşkulu bir miting yaptık. Tabi Edirnelilerin ilgisi çok büyük oldu. ve ondan sonra Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı beyi ağırladık Edirne'mizde. En sonunda da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu hemşehrimizi Edirne'mizde ağırladık."

'Hayır'cıların yalanlarla insanları yönlendirmeye çalıştığını aktaran Akmeşe, "Tabi bize düşen en büyük görev de bunların yalanlarını ortaya çıkarmaktı. Biliyorsunuz, baştan rejim değişikliği dediler, sonra tek adam dediler, sonra dediler ki cumhurbaşkanı meclisi feshedecek yetkisi var dediler. Fakat bunların hepsinin yalan olduğunu vatandaşlarımıza, insanlarımıza anlattık, anlatıyoruz." diye konuştu.

18 maddeyi okuyan vatandaşların hiçbir itirazının olmadığını dile getiren Akmeşe, 16 Nisan'a kadar maddeleri vatandaşlara anlatmaya devam edeceklerini kaydetti.

Akmeşe, Başbakan Binali Yıldırım'ın 30 Mart Perşembe günü saat 13.00'te İstasyon Meydanı'nda Edirnelilerle buluşacağını aktardı.

Hızlı tren ve havaalanı projelerinin bir an önce yapılması için Başbakan Yıldırım ile görüşeceklerini dile getiren Akmeşe, hükümetin yatırımlarının devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement