Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Finike ilçesinde incelemelerde bulundu.

30.03.2017 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Finike ilçesinde incelemelerde bulundu.

Finike'de bazı ziyaretlerde bulunan Samani, Antalya'nın batı bölgesinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Antalya'nın dört bir yanının duble yollarla tünellerle çevrildiğini ifade eden Samani, kentin her geçen gün daha kolay ulaşılabilir bir şehir olduğunu belirtti.

Doğusundan batısına Antalya'nın, AK Parti iktidarları döneminde önemli yatırımlar aldığına dikkati çeken Samani, şunları kaydetti:

"Antalya'dan Finike'ye tünellerle uzanacak 619 milyon lira değerindeki 100 kilometrelik Antalya-Kemer-Tekirova-Finike duble yol çalışmalarımız devam ediyor. Yine Finikemizi kuzeye bağlayan Elmalı'ya ulaştıran yol, duble hale gelecek. Demre ile Finike arası yeni yol açılarak tünellerle bağlanacak. Batı havaalanı ve Demre kruvaziyer limanlarıyla bu ulaşım ağı havadan ve karadan desteklenecek. Bu yatırımlar ilerisini görenler için son derece önemli yatırımlar. Adeta açık hava müzesi olan batı ilçelerimize bu yatırımlar turizm ve tarım alanlarında önemli bir destek sağlayacaktır."

Samani, Türkiye'nin terör örgütleri ve terör olaylarıyla kontrol edilmeye çalışıldığını ancak milletin buna müsaade etmediğini vurguladı.

Türkiye ne zaman ayağa kalksa, kendi değerleriyle buluşsa birtakım karanlık güçlerin devreye girerek, bu gidişatı bozmaya çalıştığını dile getiren Samani, şöyle devam etti:

"İktidarlarımız süresince de birçok saldırıyla sağladığımız istikrarı ve büyüme hızını bozmak istediler. Ancak milletimizin verdiği destek her zaman bu oyunları bozdu. İstikrar kaldığı yerden devam ediyor. Bu havanın kalıcı olması devam etmesi için 16 Nisan'da halk oylamasına gidiyoruz. İstikrarla kalkınan ülkemiz 16 Nisan'da kutlu yürüyüşüne devam etmek için güçlü bir 'evet' diyecektir. Ben 'evet' ile bambaşka bir Türkiye'ye adım atacağımıza inanıyorum. Her alanda, her sektörde bir atılım gerçekleşecek, güven artacak ve bu istikrarlı havadan son yıllarda yara alan turizm yeniden canlanarak rekorlar kıracaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement