Halk Oyunlarına Gönül Verenler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Halk Oyunlarına Gönül Verenler Yemekte Bir Araya Geldi

Halk Oyunlarına Gönül Verenler Yemekte Bir Araya Geldi

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Edirne İl Temsilciliği ve Edirne Belediyesi’nin katkılarıyla, ‘Halk Oyunları Antrenörleri Dayanışma Gecesi’ düzenlendi.

18.11.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Edirne İl Temsilciliği ve Edirne Belediyesi'nin katkılarıyla, 'Halk Oyunları Antrenörleri Dayanışma Gecesi' düzenlendi. Belediye Başkanı Gürkan, gece de yaptığı konuşmada, "Dün olduğu gibi yarın da genç kardeşlerimizin, emek verenlerin yanındayız" dedi.

Edirne'de, bir restaurantta düzenlenen Halk Oyunları Antrenörleri Dayanışma Gecesine, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Gürhan Ozanoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Çiğdem Gegeoğlu, Hakan İşçan, Federasyon İl Temsilcisi Kadri Güvenç ile birlikte halk oyunlarına emeği geçenler ve antrenörler katıldı.

Gecede konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Halkımızın kültürüne, halk oyunlarımıza her zaman sahip çıkmak bizim borcumuz. Dün olduğu gibi yarın da genç kardeşlerimizin, emek verenlerin yanındayız" dedi. (KU-MK) - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Oyunlarına Gönül Verenler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement