Halk Sağlık Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Halk Sağlık Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu

Halk Sağlık Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu

Aydın 2. Geleneksel Halk Sağlığı Futbol Turnuvasında final düğümü Halk Sağlığı Müdürlüğü Futbol Takımı ile Kamu Hastaneler Birliği Futbol Takımı arasında oynanan maç ile çözülürken gülen taraf ve şampiyon Halk Sağlığı Müdürlüğü Futbol takımı oldu.

12.06.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 2. Geleneksel Halk Sağlığı Futbol Turnuvasında final düğümü Halk Sağlığı Müdürlüğü Futbol Takımı ile Kamu Hastaneler Birliği Futbol Takımı arasında oynanan maç ile çözülürken gülen taraf ve şampiyon Halk Sağlığı Müdürlüğü Futbol takımı oldu.

16 takımın katıldığı geleneksel 2. Aydın Halk Sağlığı Futbol Turnuvası şampiyonu yenilgisiz olarak Halk Sağlığı Müdürlüğü Futbol Takımı oldu. Birbirinden güçlü rakiplerin yer aldığı ve seyir zevki yüksek maçların oynandığı turnuvada final maçında Halk Sağlığı Müdürlüğü Futbol Takımı'nın rakibi Kamu Hastaneler Birliği Futbol Takımı 2. İncirliova 112 Takımı da turnuvanın 3.'sü oldu.

Seyircilerinin takımlarını yalnız bırakmadığı turnuvanın son maçında Halk Sağlığı Müdürü Dr. Şenol Okur, Müdür Yardımcıları Dr. Bayram Ünal, Dr. Okan Özdemir ve Cemal Sezgin de heyecan ve coşkuya ortak olarak takımlarına destek verdi.

Halk Sağlığı Takımı Sezgin, Levent, Ferhat, Gökhan, Murat, M.Ali, Polat Ceyhun ilk sekizi ve Tarık, Çetin, İhsan, Selçuk yedeğiyle sahaya çıktı. KHB ise rakibinin karşısına Metin, Mustafa, Nahid, Adil, M.Yüksel, Ömer, İsmail, Tuncay ilk sekizi ve Özgür, Ali, Aytaç, Murat, Mahmut ve Çetinin yedekte yar aldığı takımı ile sahaya çıktı. Karşılaşmada turnuvanın vazgeçilmez Hakemi Bahadır Örsbaş düdük çaldı.

Karşılaşma saat 19.30 da KHB takımın vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda her iki takımda kontrollü oynamayı tercih etti. Adam adama markaj oynayan her iki takımda ani ataklarla rakip kalede gol aradı. Doğal olarak her iki takımın kalecileri zor anlar yaşadığı dakikalar olsa da temponun yükseldiği karşılaşmanın 21. dakikasına kadar gol sesi çıkmadı. 22. dakikada atılan pası iyi değerlendiren Halk Sağlığı oyuncusu Murat topu bekletmeden rakip kaleye göndererek enfes bir gole imza attı. İlk yarıda başka gol olmayınca Halk Sağlığı Müdürlüğü ilk devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya hızla başlayan KHB ikinci yarının henüz başlarında dakikakalar 33'ü gösterdiğinde İsmail rakip kale önünde yaşanan karambolü iyi değerlendirerek rakip kalenin ağlarını havalandırdı ve duruma eşitliği getirdi. 36. dakikada orta sahada topla buluşan Ceyhun'un rakip oyuncuyu geçmesinin ardından vurduğu şutu KHB kalecisi Metini geçerek ağlarla buluştu ve Halk Sağlığı Müdürlüğü durumu 2-1'e getirdi. KHB beraberlik arayışlarını sürdürürken beraberlik golü yine İsmail'den geldi. 43. dakikada arkadaşlarının kale önünde topla buluşturduğu İsmail kafayı vurarak şık bir golle skora yeniden dengeyi getirdi. 2-2. Kupanın sahibi kim olacak merakı ve heyecanının herkesi sardığı dakikalarda ortaya çıkan Halk Sağlığı Müdürlüğü oyuncusu Ceyhun 47. dakikada takımını tekrar öne geçirerek durumu 3-2'ye getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Halk Sağlığı Müdürlüğü yeşil sahanın yenilgisiz takımı olarak kupanın sahibi oldu.

3.'LÜK İNCİRLİOVA 112'NİN OLDU

İncirliova 112 Futbol Takımı ile Doğu 112 Futbol Takımı arasında oynanması beklenen 3. lük maçı ise Doğu 112 takımının sahaya çıkmaması üzerine 3. lük direk olarak İncirliova 112 Takımının oldu.

Final oynayan Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği futbol takımlarına Madalya ve kupaları,Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Alpay Alp Halk Sağlığı Müdürü Dr. Şenol Okur, Müdür Yardımcıları Dr. Bayram Ünal, Dr. Okan Özdemir ve Cemal Sezgin tarafından verildi. Ayrıca Turnuva boyunca karşılaşmaları yöneten hakem Bahadır Örsbaş'a da plaket takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Sağlık Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement