Halk TV'den Bira İçtiler' Haberlerine Cevap Geldi - Son Dakika
Medya

Halk TV'den Bira İçtiler' Haberlerine Cevap Geldi

Takvim gazetesi, Halk TV'nin canlı yayını sırasında 'içki içildiğini' iddia ettikten sonra Uğur Dündar, Ayşenur Arslan ve Hakan Aygün'den tepki geldi.

04.06.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur Dündar Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Yandaş medyanın onursuz tetikçileri, gelecek kuşakların mezar taşlarına daha fazla tükürebilmeleri için yalan ve iftirada sınır tanımıyorlar." dedi. Dündar açıklamasının devamında, "Alkolle aram yoktur. Spor yapar, akşamları iki tek ayran atarım.Zira uyutur.Başbakanın da milletin uyuması için ayranı önerdiğine inanırım!" ifadelerini kullandı.

Programdaki bir diğer isim, gazeteci Ayşenur Arslan ise, "Takvim Halk Tv'deki Gezi yayınında beni de katarak "hepsi sarhoştu" demiş. Yanıta değmez, dava açıyorum." diyerek, Takvim'in manşetiyle ilgili hukuki süreç başlatacağını belirtti.

Halk TV'nin genel yayın yönetmeni ve "içki içildiği" söylenen programda yer alan Hakan Aygün ise, "madensuyu şişesini mahkemeye takdim edicem. Tazminat parasıyla o gazetenin önünde zebil bira dağıtacağım:))" şeklinde mesaj yazdı.

Kaynak: Odatv.com

Halk TV\'den Bira İçtiler\' Haberlerine Cevap Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Halk TV'den Bira İçtiler' Haberlerine Cevap Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • halka: ayran içmek nezamandanberidir iki tek atılır oldu yahu....iki tek ayran içtim...enteresan doğrusu..ben de iki duble süt içtim ozaman...halktan kopuk halçılar sizi 0 0 Yanıtla

Advertisement