Halkbank Budva Sınavına Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Halkbank Budva Sınavına Çıkıyor

Türkiye'nin CEV DenizBank Şampiyonlar Ligindeki temsilcilerinden Halkbank Ankara, lig etabındaki son maçında Karadağ'ın Budvanska Rivijera Budva takımına evsahipliği yapacak.

25.01.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin CEV DenizBank Şampiyonlar Ligindeki temsilcilerinden Halkbank Ankara, lig etabındaki son maçında Karadağ'ın Budvanska Rivijera Budva takımına evsahipliği yapacak. Karşılaşma, yarın Başkent Voleybol Salonunda oynanacak ve saat 19: 00'da başlayacak. Müsabakayı Romanya'dan Alin Mateizer ve Ukrayna'dan Mykhaylo Melnyk hakem ikilisi yönetecek.

"Avrupa'ya devam" deme açısından büyük önem taşıyan maç öncesinde, Halkbank Ankara, D Grubunda 8 puanla ikinci sırada yer alırken, 1 puanlı Karadağ temsilcisi son pozisyonda bulunuyor.

LORENZO BERNARDİ: "KADERİMİZ KENDİ ELİMİZDE"

Halkbank Erkek Voleybol Takım Antrenörü Lorenzo Bernardi, mücadelenin gruptan çıkmak adına kendileri için büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Bernardi, "Takımımızda yaşanan sakatlıklar, karşımıza çıkan engeller, gruptan rahatça çıkmamızı engelledi. Yine de elimizden geleni yaptık. Şimdi tüm takımlar için her şeyin belli olacağı anlara geldik. Biliyoruz ki, kaderimiz kendi elimizde. Budva'yı Ankara'da yenerek 12'li playoff turuna yükselmek istiyoruz. Diğer gruplarda oynanacak maçların sonuçlarını beklemeksizin, olasılık hesaplarına kalmadan alacağımız galibiyetle bir üst turu görmek istiyoruz" diye konuştu.

Maça tam konsantrasyonla çıkacaklarını dile getiren Lorenzo Bernardi şunları söyledi: "Bir yandan da Türkiye Liginde zor maçlar oynuyoruz. Bu karşılaşmaya da dar zamanda elimizden geldiği kadar iyi hazırlandık. Oyuncularımın sahaya oyun karakterlerini ve kazanma azimlerini yansıtarak istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz. Yeter ki seyircimiz yanımızda olsun." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Halkbank Budva Sınavına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement