Halkbank Dörtlü Final Aşkına - Son Dakika
Spor

Halkbank Dörtlü Final Aşkına

Halkbank Dörtlü Final Aşkına

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden tek erkek Türk takımı Halkbank, olmak ya da olmamak maçına çıkacak.

09.03.2015 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek erkek Türk takımı Halkbank, olmak ya da olmamak maçına çıkacak. Maç skoru dörtlü final yükselecek takımı belirleyecek.

CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi 6'lı playoff turunda Rusya'nın güçlü temsilcisi Zenit Kazan'la eşleşen başkent ekibi, 3-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını 11 Mart Çarşamba günü Ankara'da oynayacak. Başkent Voleybol Salonundaki maçın başlama saati 19: 00. Karşılaşmayı Macaristan Voleybol Federasyonu'ndan Laszlo Adler ile Finlandiya'dan Pasi Hakkarainen yönetecek.

Müsabakanın 3-0 veya 3-1 Halkbank'ın galibiyetiyle sonuçlanması durumunda turu Berlin'de oynanacak dörtlü finale kalan tarafı altın set belirleyecek. 3-2 ve 2-3'lük skorlar Zenit Kazan'a yarayacak.

MİLLİ MAÇ GİBİ

Müsabaka ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan genç yıldız Burutay Subaşı, Ankara seyircisine salona gelmeleri için davet yaptı. Bu müsabakanın bir milli maç hüviyetine büründüğünü dile getiren Subaşı, "Onlara çok ihtiyacımız var. Kazan'da Rus taraftarlar üzerimizde müthiş bir baskı oluşturdu. Aynı baskıyı veya daha fazlasını Ankara'dan bekliyoruz, onlara güveniyoruz" diye konuştu.

Takımın deneyimli isimlerinden Resul Tekeli ise sporda her türlü skorun alınabileceğini dile getirdi. İlk maçta aldıkları yenilgiyi unuttuklarını, kafalarında galibiyete inanç ve umuttan başka bir düşünce olmadığını dile getiren Resul Tekeli, "Tek ihtiyacımız taraftar desteği. Onların, Belgorod maçında olduğu gibi Zenit maçında da bize büyük destek vereceklerine inanıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halkbank Dörtlü Final Aşkına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement