Halkbank'ın Rakibi Zenit Kazan - Son Dakika
Spor

Halkbank'ın Rakibi Zenit Kazan

CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele eden Halkbank, üçüncü maçında yarın Zenit Kazan’la karşı karşıya gelecek.

01.12.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Halkbank, üçüncü maçında yarın Zenit Kazan'la karşı karşıya gelecek. Saint Petersburg Kazan Voleybol Salonu'nda oynanacak müsabaka TSİ 18.00'de başlayacak.

İki maçın oynandığı D Grubu'nda Zenit Kazan iki galibiyet ve 6 puanla ilk sırada yer alıyor. Oynadığı iki karşılaşmadan galip ayrılan Halkbank'ın ise 5 puanı bulunuyor.

SON ŞAMPİYON

Rusya'nın Zenit Kazan takımı, Şampiyonlar Ligi'nin en önemli kadrolarından birine sahip. Zenit Kazan, 2008, 2012 ve 2015 yıllarında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştı.

Karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Halkbank Erkek Voleybol Takımı Menajeri Ahmet Kavaz, rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak Halkbank'ın da kaliteli kadrosuyla başa baş mücadele edebileceğini söyledi. Kazan ekibinin sahada olduğu gibi, maç organizasyonu konusunda da mahir olduğunu ifade eden Kavaz, "Burada bizi baskı altına almak isteyecekler. Ama bu kolay olmayacak. Mantalite ve fizik olarak bu müsabakaya hazır olduğumuzu düşünüyorum. Sahada savaşacağız. Yaşanan gerginlik nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde Rus takımları ile maça çıkacak tek ekip Halkbank'tır. Sahada elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halkbank'ın Rakibi Zenit Kazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement