Halkbank Şahan Gökbakar ile anlaştı - Son Dakika
Güncel

Halkbank Şahan Gökbakar ile anlaştı

Halkbank Şahan Gökbakar ile anlaştı

Reklam filminin oldukça yorucu ve bir o kadar da zevkli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Şahan Gökbakar ise şöyle konuştu:

29.09.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Halkbank küçük esnaftan büyük sanayiciye kadar çok çeşitli profilde insana hizmet sunan bir banka olduğu için, birbirinden renkli karakterlere bürünerek herkese hitap eden bir performans ortaya koymaya çalıştım. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağına inandığımız bu reklam filmiyle izleyenlerin yüzünü güldüreceğiz. Ben reklam filminde karakterlerle izleyicilerin yüzünü güldürürken, Halkbank da kullandıracağı kredileri ve kaliteli-hızlı hizmetiyle bunu yapacak. İmza attığı her işte halka yakın olmayı seven bir oyuncu olarak, reklam kampanyamızın büyük ilgi uyandıracağına eminim."

"Halk ister Halkbank Yapar" sloganlı reklam filminde Şahan Gökbakar, girişimci Zeynep Hanım'dan gözlemeci Fatma Teyze'ye kadar birçok renkli karaktere hayat veriyor. Barış Manço'nun en çok sevilen şarkılarından Hal Hal'ın kullanıldığı reklam filminde Halkbank'ın ürün ve hizmet çeşitliliği ile her yaş ve profilden tüketiciye uygun çözümler ürettiği mesajları vurgulanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halkbank Şahan Gökbakar ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement