Halkbank'ta Hedef Yeni Zaferler Yaşatmak - Son Dakika
Spor

Halkbank'ta Hedef Yeni Zaferler Yaşatmak

Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Avusturya takımı Hypo Tirol Innsbruck'u ağırlayacak Halkbank, galibiyet elde ederek yeni zaferler yaşamak istiyor.

16.11.2015 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Avusturya takımı Hypo Tirol Innsbruck'u ağırlayacak Halkbank, galibiyet elde ederek yeni zaferler yaşamak istiyor.

Halkbank voleybolcusu Emre Batur, şampiyonlar liginde yeri zaferler yaşamak ve yaşatmak istediklerini belirterek, Hypo Tirol Innsbruck ile daha önce de oynadıklarını anımsattı. Emre, "Bu yıl da iyi bir ekip olduklarını biliyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama grup birincisi olabilmek adına bu maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci grup maçında, 18 Kasım Çarşamba günü Ankara'da taraftarlarının karşısına çıkacaklarını hatırlatan Batur, "iyi oyun ve net bir galibiyet" istediklerini söyledi.

Sezona yeni bir takım ve umutlarla başladıklarını, hedeflerini her zaman olduğu gibi yüksek tuttuklarını vurgulayan Emre, "Sezona Türkiye Şampiyonlar Kupası'nı kazanarak başladık. Yeni kurulmuş, bir arada çok antrenman yapamamış bir takım için bu iyi bir işti. Geçen zamanla birbirimize alıştık. Yine de almamız gereken çok mesafe var. Bunun bilincinde olarak çok çalışıyoruz" diye konuştu.

Gruptaki şanslarını da değerlendiren Emre Batur, şunları kaydetti:

"Günümüz voleybolunda herkesin herkesi yenmesi artık sürpriz sayılmıyor. Bu nedenle işimiz çok kolay değil. Yine de geçtiğimiz yılın şampiyonu Zenit Kazan ile grup birinciliği için final oynayacağımızı düşünüyorum. Zaten onlarla geçen sezondan kalan bir hesabımız var. Hem bu rövanşı almak, hem grup birincisi avantajını yakalamak için savaşacağız. Ankara seyircisini yanımızda görmek istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Halkbank'ta Hedef Yeni Zaferler Yaşatmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement