Halkevleri'nden 'Otobüs Kazası' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Halkevleri'nden 'Otobüs Kazası' Eylemi

Halkevleri\'nden \'Otobüs Kazası\' Eylemi

Halkevleri'nden 'otobüs kazası' eylemi Ankara'da 12 kişinin öldüğü kaza ile ilgili büyükşehir belediyesinin sorumlu olduğunu ileri süren Halkevleri üyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.

02.10.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkevleri'nden 'otobüs kazası' eylemi

Ankara'da 12 kişinin öldüğü kaza ile ilgili büyükşehir belediyesinin sorumlu olduğunu ileri süren Halkevleri üyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.

Cebeci Dikimevi'nde 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazası ile belediyenin sorumlu olduğunu öne süren Halkevi üyesi bir grup Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya geldi. Polis ekipleri belediye önünde toplanan grubun her zaman basın açıklaması yapılan yerde eyleme müsaade etmemesi üzerine, grup üyeleri ile polis yetkilileri arasında tartışmalar yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri tarafından belediye girişine uzak bir noktada önleri kesilen eylemciler basın açıklamasını burada yaptı. Otobüs kazasının belediyenin sorumsuzluğu nedeniyle yaşandığını iddia eden Halkevleri üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ve diğer yetkilileri istifaya çağırdı. Grup daha sonra belediye tarafından vatandaşlara dağıtılan makarna ve topları belediye bahçesine atarak uzaklaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halkevleri'nden 'Otobüs Kazası' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement