Halktan, Bahçesaray Kaymakamlığı'na Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Halktan, Bahçesaray Kaymakamlığı'na Geçmiş Olsun Ziyareti

Halktan, Bahçesaray Kaymakamlığı\'na Geçmiş Olsun Ziyareti

Van'ın Bahçesaray İlçesi'nde bir grup vatandaş, PKK saldırısında kaymakamlık binası ve makam odası zarar gören Kaymakam Serhat Karabektaş'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

12.07.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Bahçesaray İlçesi'nde bir grup vatandaş, PKK saldırısında kaymakamlık binası ve makam odası zarar gören Kaymakam Serhat Karabektaş'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar, binanın onarım işlerinde gönüllü çalışmak istediklerini söyledi.

Bahçesaray Kaymakamlığı'na bayramın ikinci günü saat 21.55'te bir grup PKK'lı terörist tarafından roketatar ve otomatik silahlarla ateş açıldı. Emniyet Amirliği hizmet binasının da yer aldığı kaymakamlık binasından ateşe karşılık verilmesi üzerine 6-8 kişi oldukları belirtilen PKK'lılar gecenin karanlığından yarakarlanarak kaçtı. Bina ve kaymakam Karabektaş'ın makam odası büyük hasar gördü.

Binanın ve makam odasının hasar görmesi üzerine bir grup Bahçesaraylı, Kaymakam Karabektaş'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar, kaymakamlığın zarar goren yerlerinde gönüllü olarak temizlik ve tadilat işlerinde çalışmak istediklerini belirtirken, ziyaretten duyduğu memnunuyeti dile getiren Kaymakam Karabektaş ise terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini, oluşan hasarın da en kasa sürede gidereceklerini söyledi.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halktan, Bahçesaray Kaymakamlığı'na Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement