Hallaçlar Toplum Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hallaçlar Toplum Merkezi Açıldı

Hallaçlar Toplum Merkezi Açıldı

Merkezefendi Belediyesi Hallaçlar Toplum Merkezi, düzenlenen iftar programıyla açıldı.

20.06.2016 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi Belediyesi Hallaçlar Toplum Merkezi, düzenlenen iftar programıyla açıldı.

Hallaçlar Toplum Merkezi açılışına AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyelerinin vatandaşları selamlamasıyla başlayan etkinlik, iftar yemeğinin verilmesiyle devam etti. Yemek sonrası konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe halkına hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, "Hallaçlar mahallemizde çok amaçlı bir toplum merkezini bugün sizlere kazandırmış oluyoruz. 300 metre kare kapalı alanı ve bin metrede açık alanı olan bu sosyal tesis sizlere hizmet edecek. Artık Hallaçlılar düğünlerini, mevlitlerini, sünnetlerini, taziyelerini her türlü toplantılarını inşallah bu toplum merkezinde gerçekleştirecekler. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu'nun ardından söz alan İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, yeni kurulan Merkezefendi ilçesinin bu tür hizmetlerle her geçen büyüdüğünü söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da, "Merkezefendi ilçesi tarihi öneme sahip. Merkezefendi hazretleri bu ilçede yaşamış büyük bir değerdir. Açılışı yapılan bu merkez, bizi biz yapan değerlerin yaşatılacağı bir merkezdir. Hayırlı olmasını diliyorum."

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, ülke gündemine ilişin bilgiler vererek, önemli bir süreçten geçildiğini kaydetti. Hallaçlar Toplum Merkezi'nin hayırlara vesile olmasını da dileyen Tin, hizmetlerinden dolayı Başkan Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından çeşitli ikramlar verilirken, tasavvuf konseri ve Mevlevi gösterisi sunuldu. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hallaçlar Toplum Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement