Haluk Levent'in Mersin'de Belediyeden Maaş Aldığı İddiası - Son Dakika
Yerel

Haluk Levent'in Mersin'de Belediyeden Maaş Aldığı İddiası

Haluk Levent\'in Mersin\'de Belediyeden Maaş Aldığı İddiası

CHP Mersin İl Başkanı Akar, "Haluk Levent'in dahi yüksek maaşlı belediye personeli olduğunu iddia edenler iddialarını ispatla zorunludur" dedi.

12.05.2014 14:51  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar, sanatçı Haluk Levent'in, bir önceki başkan CHP'li  Macit Özcan döneminde  Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin personeli olup yüksek maaş aldığı şeklinde basında ve sosyal medyada yer alan iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Akar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP il yönetimindeki bazı yöneticilerin belediyede çalıştığını, işine gidip gelerek aldığı parayı hak ettiğini belirterek hepsinin asgari ücretle çalışan işçi olduğunu söyledi.

Yanlış bilgilerle halkın yanıltılmaması gerektiğinin altını çizen Akar, "Asparagas haberlerle Haluk Levent'in dahi yüksek maaşlı belediye personeli olduğunu iddia edenler, iddialarını ispatla zorunludur. Kaldı ki, eğer bu kişiye ait bir bordro varsa o da belediyede olup, mevcut yönetim çok rahat bir biçimde kamuoyuna sunabilir" dedi.

Akar, bir gazetecinin sorusu üzerine, belediyeden maaş alıp işe gelmeyen personel varsa bu isimlerin açıklanmasının mevcut başkanın görevi olduğunu vurgulayarak, "Biz böyle bir konunun olmadığını biliyoruz. Sadece Mersin siyasi hayatının içerisinde CHP'yi suçlamak için kullanılan haberlerdir" diye konuştu.

Akar ayrıca, seçim sürecinde yaşanan bazı olaylarla ilgili 4 parti üyesi hakkında disiplin işlemi başlattıklarını da sözlerine ekledi. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Haluk Levent'in Mersin'de Belediyeden Maaş Aldığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement