Hami Mandıralı, Samsun Ts Club'ın Açılışına Katıldı - Son Dakika
Spor

Hami Mandıralı, Samsun Ts Club'ın Açılışına Katıldı

Hami Mandıralı, Samsun Ts Club\'ın Açılışına Katıldı

Samsun TS Club’ın açılışına katılan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, “Sahadaki sonuçlar yetmiyor, dışarıda da kuvvetli olmalıyız” dedi.

24.04.2014 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun TS Club'ın açılışına katılan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, "Sahadaki sonuçlar yetmiyor, dışarıda da kuvvetli olmalıyız" dedi.

İlkadım ilçesi Gazi Caddesi üzerindeki TS Club'ın açılışını Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Trabzonspor Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Dinç, Mağaza Sahibi Ümit Ersoy yaptı. Açılışın ardından mağazayı gezen Hami Mandıralı, daha sonra Trabzonsporlu taraftarların formalarını imzaladı.

Trabzonspor'un saha dışında da güçlü olması gerektiğini belirten Hami Mandıralı, "Açılıştan dolayı ilgi olağanüstü güzeldi. Trabzonspor'u sevenler buradaydı. Trabzonspor olarak büyük bir aileyiz. Mağaza sahibi Ümit Ersoy, büyük bir sorumluluk aldı. Böyle sevdiği takımın renklerini ticari hayata geçirdi. Buradan taraftara sesleniyorum, takımınızı seviyorsanız, lütfen ürünlerimizi alın, kullanın ve takıma destek verin. Çünkü böyle büyüyeceğiz. Sahadaki sonuçlar yetmiyor, dışarıda da kuvvetli olmalıyız. Saha ve dışı birleştirip daha güçlü bir Trabzonspor ortaya koymamız gerekiyor. Dolayısıyla buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sevgi her zaman böyle devam eder" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hami Mandıralı, Samsun Ts Club'ın Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement