Hami Mandıralı Teknik Adamlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Hami Mandıralı Teknik Adamlarla Bir Araya Geldi

Hami Mandıralı Teknik Adamlarla Bir Araya Geldi

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, bölge takımları ve altyapıda görev yapan teknik direktör ve antrenörlerle bir araya geldi.

16.04.2014 15:10  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, profesyonel liglerde mücadele eden bölge takımları ve altyapıda görev yapan teknik direktör ve antrenörlerle biraraya geldi.

MANDIRALI HOCALARLA BİR ARAYA GELDİ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıya, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, Ofspor Teknik Direktörü Tolga Kerimoğlu, Akçaabat FK Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu, Düzyurtspor Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, Arsinspor Teknik Direktörü Raşit Çalık ve bu takımlarda görev yapan antrenörler katıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı kahvaltı, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, kahvaltıya katılan tüm teknik adamlara teşekkür etti.

TRABZONSPOR CAPRİCE GOLD İLE ANLAŞMA SAĞLAYAMADI

Trabzonspor Kulübü, Caprice Gold ile yapılan reklam ve sponsorluk görüşmelerinin herhangi bir anlaşma sağlanmadan sonlandırıldığını açıkladı. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den borsaya yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan açıklamada, şunlar ifadeler yer aldı. "Kulübümüz ile Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi arasında süren reklam ve sponsorluk görüşmeleri, herhangi bir anlaşma sağlanmadan sonlandırılmıştır."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hami Mandıralı Teknik Adamlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement