Hamile Doktorun Darbedildiği İddiası - Son Dakika
Güncel

Hamile Doktorun Darbedildiği İddiası

Adana'da 10 haftalık hamile doktorun, sıra almadıkları gerekçesiyle tartıştığı hasta yakını 3 kadın tarafından darbedildiği öne sürüldü.

21.11.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamile doktorun, hasta yakını 3 kadın tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Adana Tabip Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde çalışan doktor Selva Köylüoğlu'nun, poliklinikte görev yaptığı sırada, bir çocuğu muayene ettirmek isteyen 3 kadınla "sıra almadıkları" gerekçesiyle tartıştığı belirtildi.

Açıklamaya göre tartışma sırasında yüzüne çantayla vurulduğu ileri sürülen Köylüoğlu, güvenlik görevlilerinin müdahalesinin ardından polise müracaat ederek 3 kadından şikayetçi oldu. Kadınların polis merkezinde ifadeleri alınırken 10 haftalık hamile olduğu belirtilen Köylüoğlu'na 3 gün iş göremez raporu verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana Tabip Odası Başkanı Neslihan Önenli Mungan, doktorlara yönelik saldırıların son bulması temennisinde bulundu.

Köylüoğlu'nun eşi Eser Köylüoğlu ise olayı duyduktan sonra hastaneye gittiğini belirterek "Yetkililerin bu tarz saldırıları öngörerek önleyici tedbirler almalarını istiyorum. Bir an önce bu sorunları çözsünler. Eşime, bebeğime bir şey olsaydı bunun vebalinin altından kim kalkabilirdi. Ailece çok üzgünüz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hamile Doktorun Darbedildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement