Hamile Eşine Şiddet Uygulayan Öğretmen Hakkında Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Hamile Eşine Şiddet Uygulayan Öğretmen Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Hamile Eşine Şiddet Uygulayan Öğretmen Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde 5 aylık hamile eşi Edibe D.'yi döverek hastanelik eden ücretli öğretmen Sunay D. hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma açtı.

29.01.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde 5 aylık hamile eşi Edibe D.'yi döverek hastanelik eden ücretli öğretmen Sunay D. hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma açtı.

İsmail Beşikçi Caddesi'ndeki 4 katlı bir binanın 3'üncü katında dün meydana gelen olayda, Edibe- Sunay D. çifti arasında tartışma çıktı. Sunay D. çıkan tartışma sırasında iddiaya göre eşi Edibe'ye şiddet uyguladı, ardından da üzerine kapılıyı kilitleyip okula gitti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kocasının da gelmesiyle genç kadını hastaneye kaldırdı. Doğubayazıt Devlet Hastanesine götürülen Edibe D. düşük yapma olasılığı nedeniyle gözetim altında tutulurken, Sunay D. Emniyette ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü de ücretli öğretmen olan Sunay D. hakkında idari soruşturma başlattı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Sunay D. hakkında başlatılan soruşturma sonucunda görevden alınabileciğini bildirdiler. Tedavisi devam eden Edibe D.'nin taburcu edilldiği zaman kadın sığınma evi veya ailesinin yanına gidebileceği belirtildi. - Doğubayazıt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamile Eşine Şiddet Uygulayan Öğretmen Hakkında Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fermani Altuni: haber siteleri şaşırmış, ne soruşturması bir okul müdürü bile ücretli öğretmenin görevine anında son verebiliyor kadrolu öğretmen milli eğitim müdürünü bile dövse en fazla sürgün yer , taner yıldız bakanı yumruklayan öğretmen görevine başladı bile, gariban ücretli öğretmeni ücretli öğretmenlik nedir bilmeden hiçbir hak ve hukukunu olmadığını bilmeden masabaşı haber oldukça garip ve basının cehaletini gözler önüne seren bir durum ,vaka adli bir vaka üç kuruşa çalışanın görevine son versen ne olur?bu hükümet bilmiyor mu 15 gün sigorta ve 800-900 lira ücretle öğretmen çalıştırldığını birsürü dilsiz şeytanın sustuğunu...Adaleti savunmak eğitim birsene düşmüş sanki nerde bu göbekli eğitimbirsen temsilcileri asgari ücretli ilkokul mezunu bir vatandaşın sigortası bile tam yatarken devlet zulmü işleniyor bu ülkede bu ücret ve şartlara adamın tınlatmadığına şaşıyorum 2 0 Yanıtla
  • ararat: Galiba tamanı düzmece bir olay.Basın yine çok abartmış.Çok şey eklemiş. 1 0 Yanıtla

Advertisement