Hamile Kadın, Hastane Kapısında Birkaç Saniyede Doğum Yaptı - Son Dakika
Dünya

Hamile Kadın, Hastane Kapısında Birkaç Saniyede Doğum Yaptı

Jessica Stubbins isimli İngiliz kadın, doğum sancıları tuttuktan sonra kendisini hastaneye getiren kocası arabayı park ettiği sırada saniyeler içinde doğum yaptı.

05.08.2016 16:12  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jessica Stubbins isimli İngiliz kadın doğum sancıları tuttuktan sonra kendisini hastaneye getiren kocası arabayı park ettiği sırada hastane giriş kapısında saniyeler içinde doğum yaptı. İngiltere'de pazar günü meydana gelen olayda anne hastane kapısına saniyeler kala çocuğunu doğurdu.

"KOCAM DOĞUM ANINI SANİYELER İLE KAYBETTİ"

Kocası ile beraber Good Morning Programına katılan iki yaşındaki bir kız çocuğu annesi Stubbins hastane kapısında sancılarının nasıl tuttuğunu ve saniyeler içinde çocuğunu ayakta nasıl doğurduğunu anlattı.

Anne Stubbins şunları söyledi, "Arabadan indiğimde arabanın kapısını kapatmaya çalıştığım anda çocuğun doğmak üzere olduğunu anladım ve arabayı park etmekte olan kocam doğum yaptığım ani saniyeler ile kaybetti. Kocam Tom hastane girişine ulaştığında ona bir kız çocuğumuzun olduğunu söyledim."

GECEYİ HASTANEDE GEÇİRMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN EVE GİTMİŞ

Koca Tom ise, eşinin doğum anını kaçırdığı için kendini suçlu hissettiğini ve neler olup bittiğini bilmediği için şok geçirdiğini söyledi.Anne ise doğumdan bir kaç saat önce doğum sancıları nedeni ile aynı hastaye gittiğini ama geceyi hastanede geçirmek yerine eve gittiği için olaydan kendisini sorumlu tuttu.

MESAİSİ BİTEN HEMŞİRE ÇIKIŞTA GÖRMÜŞ

Doğum yapan annenin yardıma koşan hemşire Gemma Hoeft hastanede mesaisinin bittiği için arabasına doğru gittiği sırada annenin çığlıklarını duyduğunu söyledi.

İlk önce doğum odasının kapısının açık unutulduğunu ve çığlıkların oradan geldiğini düşündüğünü söyleyen hemşire daha sonra ayak sesi duyduğunu ve dönüp geriye baktığında annenin hastane giriş kapısında durduğunu ve eğildiğini gördüğünü söyledi.

"BİRKAÇ SANİYE İÇİNDE DOĞUM GERÇEKLEŞTİ"

Annenin tek başına doğumu gerçekleştiremeyceğini düşündüğünü söyleyen hemşire annenin yardıma koştuğunu ama annenin yanına ulaştığında annenin birkaç saniye içinde doğumu gerçekleştirdiğini söyledi. Olaydan sonra bir süre hastanede gözetim altında tutulan anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hamile Kadın, Hastane Kapısında Birkaç Saniyede Doğum Yaptı

Son Dakika Dünya Hamile Kadın, Hastane Kapısında Birkaç Saniyede Doğum Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement